Închide meniul
Foto

Anunț surpriză! Giani Kiriță s-a angajat la o firmă de securitate: „E ceva nou chiar și pentru mine!”. Ce va face acolo

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2023, 17:39

Giani Kiriță a fost cucerit de un jucător de la Dinamo

Giani Kiriță a fost cucerit de un jucător de la Dinamo

Giani Kiriță și-a încheiat cariera de fotbalist în 2013

  • Anunț surpriză! Giani Kiriță s-a angajat la o firmă de securitate
  • „E ceva nou chiar și pentru mine!”

Anunț surpriză! Giani Kiriță s-a angajat la o firmă de securitate. Fostul fotbalist de la Dinamo este entuziasmat de noua provocare din viața sa. Kiriță s-a arătat nerăbdător să înceapă noul job, pe postul de director de marketing.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giani Kiriță este pregătit să înceapă treaba la noul său loc de muncă, complet diferit de cele avute până acum.

Anunț surpriză! Giani Kiriță s-a angajat la o firmă de securitate: „E ceva nou chiar și pentru mine!”

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, în 2013, Kiriță a încercat să-și găsească o nouă ocupație. El n-a urmat o carieră în antrenorat, la fel ca mulți dintre foștii săi coechipieri. În schimb, anul trecut, Giani Kiriță și-a făcut debutul în cușca de MMA.

Reclamă

Acum, fostul jucător cu 4 prezențe la naționala României a anunțat că își schimbă din nou domeniul de activitate. Giani Kiriță a acceptat oferta de a deveni noul director de marketing al unei firme de securitate.

Kiriță s-a arătat extrem de încrezător înainte să „debuteze” la biroul din departamentul de marketing:

Reclamă

„Am devenit de puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate. Nu ofer nume, fiindcă nu vreau să fac din asta mare caz. E vorba de o firmă puternică, atât spun, iar rolul meu va fi unul cu totul special.

E ceva nou chiar și pentru mine. O s-o privesc însă ca pe o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață, până acum! Sunt însă dispus să învăț și mă bucur că oamenii aceia au avut încredere în mine.

Va fi o slujba de reprezentare, în primul rând. Rămân încrezător, fiindcă știu ce pot!”, a declarat Giani Kiriță, potrivit playtech.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Giani Kiriţă are cu ce se lăuda. Iubita sa este de o frumuseţe răpitoare

Giani Kiriţă are cu ce se lăuda. Iubita sa este de o frumuseţe răpitoare. Fostul fotbalist nu ezită să posteze imagini alături de iubita sa.

Maria Alexandra este bruneta care l-a cucerit pe Giani Kiriţă, potrivit viva.ro. Acesta este de o frumuseţe răpitoare şi stă departe de lumina reflectoarelor. Giani Kiriţă nu ezită, totuşi, să posteze imagini cu iubita sa pe reţelele de socializare.

Nici fanii lui Giani Kiriţă de pe reţelele de socializare nu au rămas indiferenţi. „Ce sirenă ţii în braţe„, a scris un fan. Cei doi petrec foarte mult timp împreună şi merg des în vacanţe de lux. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Fiica de 22 de ani a lui Giani Kiriţă face furori pe rețelele de socializare

Și fiica lui Giani Kiriță este de o frumuseţe răpitoare. În vârstă de 22 de ani, Roxana Kiriţă face senzaţie pe reţelele de socializare. Fata este pasionată de make-up şi chiar munceşte de câteva luni. Deşi s-a angajat, Roxana Kiriţă nu a abandonat studiile.

Am absolvit un curs de make-up și am început să lucrez de câteva luni în domeniu.  Asta îmi doresc să fac pentru că vreau să devin cunoscuta, apreciata și, de ce nu, să câștig banii mei.  Recunosc că am avut mai multe posibilități decât ceilalți copii.

Tatăl meu are relații, cunoaște lume în stanga și în dreapta, așa că îmi este mai ușor să mă integrez în lumea mondenă. Dezavantajul este că toți sunt cu ochii pe tine și trebuie să ai grijă la ceea ce spui, că se interpretează și poate apărea în presă”, spunea, în 2019, fiica lui Giani Kiriţă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare
Liga 1 • 18 mart., 14:01
„Zici că era dresură de foci!” Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare
Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu
Liga 1 • 27 feb., 8:36
Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu, după ce s-au fotografiat cu trofeele CFR-ului
Concluzia lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo
Liga 1 • 15 feb., 15:32
„Nici Pamela Anderson dacă venea…” Concluzia lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo
Căpitanul lui Dinamo, făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid
Liga 1 • 27 ian., 14:29
Căpitanul lui Dinamo, făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid: „Unde să joace? La nunți, la botezuri?”
Giani Kiriță știe cum Dinamo poate să o învingă pe Rapid în derby
Liga 1 • 26 ian., 17:22
Giani Kiriță știe cum Dinamo o poate învinge pe Rapid în derby. Pe ce ar trebui să se bazeze „câinii”