Închide meniul

Anunţul care îi dă fiori lui Novak Djokovic. Mesajul transmis de autorităţile din Spania: „Trebuie să se vaccineze, ar fi cel mai bun lucru de făcut! Nu e suficient să fii bun pe teren!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 20:55 / Actualizat: 27 martie 2023, 18:16

Anunţul care îi dă fiori lui Novak Djokovic. Mesajul transmis de autorităţile din Spania: „Trebuie să se vaccineze, ar fi cel mai bun lucru de făcut! Nu e suficient să fii bun pe teren!

Novak Djokovic, în centrul unui scandal uriaș

Profimedia

Anunţul care îi dă fiori lui Novak Djokovic. Tenismenul sârb ar putea avea probleme şi în Spania, după ce a fost expulzat din Australia pe motiv că nu s-a vaccinat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Purtătorul de cuvânt al Guvernului spaniol, Isabel Rodriguez, a declarat că Novak Djokovic va trebui să se vaccineze dacă vrea să participe la turnee în Spania.

Anunţul care îi dă fiori lui Novak Djokovic

„Ceea ce trebuie să facă Djokovic este să se vaccineze, acesta ar fi cel mai bun lucru de făcut. Nu este suficient să fii bun pe teren, trebuie să fii bun şi în viaţă. Când eşti un sportiv de elită, sunt mulţi care te urmăresc şi este important să fii un exemplu”, a spus Isabel Rodriguez într-o conferinţă de presă, când a fost întrebată dacă liderului ATP i se va permite să concureze în Spania după ce a fost expulzat din Australia deoarece nu este vaccinat.

Luni, premierul spaniol Pedro Sanchez a vorbit deja despre cazul Djokovic: „Orice sportiv care doreşte să concureze în ţara noastră trebuie să respecte regulile de sănătate ale Spaniei„.

În prezent, în Spania, regulile de sănătate impun ca oamenii să aibă fie un certificat de vaccin, un test PCR negativ sau un certificat care arată că a fost infectat cu coronavirus. Djokovic merge în mod regulat în Spania, unde deţine o casă în staţiunea Marbella. El a petrecut acolo câteva zile la sfârşitul lunii decembrie şi începutul lunii ianuarie.
Citește și:

Novak Djokovic a ajuns în Serbia după ce a fost deportat din Australia

Novak Djokovic s-a întors acasă după ce a fost expulzat din Australia. Fără a putea participa în primul turneu de Grand Slam al anului, liderul ATP a ales să se ducă în Serbia. Starul de 34 de ani își va petrece următoarele zile alături de familie. Djokovic a făcut câteva poze după ce a părăsit aeronava. A încercat apoi să se ferească de presă, dar a fost filmat în momentul apariției în Belgrad.

Reclamă

„Ești campionul nostru, Novak„, i-au cântat suporterii care au fluturat și drapelul național, anunță reuters.com.

„100% turneul de la Australian Open și-a pierdut valoarea. Indiferent cine câștigă acum, nu mai contează. Djolovic este numărul 1„, a reacționat un membru al comunității locale pentru sursa citată.

Djokovic nu se va putea întoarce prea curând în Australia și riscă să rămână cu cele 9 trofee câștigate. Liderul ATP a primit o interdicție trei ani!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Novak Djokovic ar putea avea probleme să intre în Spania
  • Anunţul făcut de autorităţi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și