Închide meniul
Foto

Anunţul făcut de Andreea Bălan, după ce presa a scris că are o relaţie cu Victor Cornea: „Sunt mai fericită ca niciodată”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2023, 12:14

Reclamă
Anunţul făcut de Andreea Bălan, după ce presa a scris că are o relaţie cu Victor Cornea: „Sunt mai fericită ca niciodată”

Anunţul făcut de Andreea Bălan, după ce presa a scris că are o relaţie cu Victor Cornea

Andreea Bălan şi Victor Cornea / colaj Instagram

Andreea Bălan are o relaţie cu jucătorul de tenis Victor Cornea, a dezvăluit presa mondenă. Acum cântăreaţa s-a declarat „mai fericită ca niciodată”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starea de fericire a cântăreţei poate avea legătură cu relaţia pe care ar avea-o cu Victor Cornea. În ultima perioadă cântăreaţa s-a filmat în maşina tenismenului. Atât Andreea Bălan, cât şi Victor Cornea au făcut postări din aceleaşi locuri, în care s-ar fi aflat împreună.

Anunţul făcut de Andreea Bălan, după ce presa a scris că are o relaţie cu Victor Cornea

Sunt mai fericită ca niciodată”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Postarea Andreei Bălan a adunat peste 9.000 de like-uri în câteva ore. Numeroase persoane i-au urat Andreei Bălan „sănătate şi fericire”.

Andreea Bălan are două fetiţe, Ella Maya şi Clara Maria. Cei doi copii sunt din relaţia cu actorul George Burcea, de care Andreea Bălan s-a despărţit.

Reclamă

Cine este Victor Cornea

Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani, este un jucător român de tenis. El s-a axat în ultima perioadă pe concursurile de dublu. La simplu Victor Cornea a ieşit din prima mie de jucători ATP.

La dublu însă Victor Cornea este pe cea mai bună poziţie din carieră: locul 84 mondial! Victor Cornea ocupă acest loc din 12 iunie 2023, atunci când a fost dat publicităţii noul clasament.

Victor Cornea a obţinut, până acum, din tenis câştiguri în valoare de 122.143 dolari. Tenismenul originar din Sibiu face parte şi din echipa de Cupa Davis a României.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Cornea a devenit cunoscut încă din 2014, atunci când avea numai 20 ani, după ce era sparring-partner al lui Klaus Iohannis. Victor Cornea şi Klaus Iohannis au jucat tenis chiar şi la scurt timp după ce Klaus Iohannis obţinuse primul mandat de preşedinte al României.

Ana Bogdan şi Victor Cornea, eliminaţi în primul tur, la dublu, la Roland Garros

Ana Bogdan şi Victor Cornea au fost eliminaţi în primul tur în probele de dublu ale celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

La dublu feminin, în primul tur, Ana Bogdan şi americanca Bernarda Pera au fost învinse de cuplul Asia Muhammad (SUA)/Giuliana Olmos (Mexic), cap de serie numărul 12, cu 7-6 (7/4), 6-4, după o oră şi 47 de minute.

Diferenţa a fost făcută de numărul de erori neforţate, dublu pentru cuplul româno-american (38-19).

În primul tur la dublu masculin, Victor Cornea, debutant la un turneu de Mare Şlem, şi chinezul Zhizhen Zhang, au fost întrecuţi de germanii Kevin Krawietz/Tim Puetz, favoriţii numărul 11, cu 7-5, 6-4, după o oră şi 36 de minute.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și