Închide meniul

Anunțul terifiant făcut de Mike Tyson: „Simt că voi muri în curând!”. Ce se întâmplă cu marele campion

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2022, 20:17

Anunțul terifiant făcut de Mike Tyson: „Simt că voi muri în curând!. Ce se întâmplă cu marele campion

Mike Tyson a făcut un anunț înspăimântător

Mike Tyson, în timpul unui eveniment / Profimedia

  • Anunțul terifiant făcut de Mike Tyson: „Simt că voi muri în curând!”
  • Ce se întâmplă cu marele campion din box

Anunțul terifiant făcut de Mike Tyson a făcut rapid înconjurul lumii. Fostul mare campion din box a dezvăluit că, de fiecare dată când se uită în oglindă, simte că momentul morții sale se apropie din ce în ce mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 56 de ani, Mike Tyson a trecut prin multe momente dificile de-a lungul vieții. Milionarul american a avut un discurs sumbru în timpul podcastului său, în timp ce discuta cu terapeutul Dr. Sean McFarland.

Anunțul terifiant făcut de Mike Tyson: „Simt că voi muri în curând!”

„Iron Mike” spune că s-a împăcat cu ideea de moarte. Legendarul pugilist a tras un semnal de alarmă către toți oamenii care pun accent pe situația materială. Chiar dacă are o avere de 15 milioane de dolari, Mike Tyson consideră că banii nu reprezintă un motiv de bucurie.

Reclamă

„Când mă uit în oglindă, văd aceste punctulețe pe față și de fiecare dată spun că ziua morții mele va veni în curând. Cu toții vom muri la un moment dat, evident. Când ai o mulțime de bani, nu te poți aștepta ca cineva să te iubească cu adevărat. Cum îmi pot exprima dragostea în fața ta când tu ai în cont 500 de miliarde de dolari?

Ai acel sentiment fals de securitate. Crezi că nimic nu ți se poate întâmpla. Nu crezi că băncile se pot prăbuși. Te consideri invincibil când ai foarte mulți bani, dar nu e adevărat. Banii nu ne fac imuni la boli sau accidente. Banii nu ne pot proteja de astfel de lucruri. Te pot proteja banii când sari de pe un pod?”, a spus „Iron Mike” în podcastul său, „Hotboxin with Mike Tyson”, citat de The Sun.

Reclamă

Mike Tyson a început să plângă: ”Îmi este frică de tot”

Recent, Mike Tyson a început să plângă în timpul ultimul episod al podcastului Hotboxin, pe care îl și moderează. Acesta l-a avut ca invitat pe terapeutul său, iar discuția a fost un adevărat carusel emoțional.

Fostul mare boxer a început să plângă la un moment dat. Acesta a vorbit despre trecutul său și despre lupta cu demonii interiori.

”Sunt atât de speriat de faptul că sunt foarte violent și nu îmi pot controla violența. Sunt speriat. Înțelegeți ce zic? Eu, Mike Tyson, sunt foarte speriat de tot ce se întâmplă în jurul meu. Tot ce știu este să atac, asta simt”, a spus Mike Tyson printre lacrimi.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a fost victima propriilor ieșiri violente de-a lungul vieții. Mai multe episoade au fost aproape să îl bage după gratii, însă cel mai celebru moment în care și-a pierdut cumpătul este cel cu Evander Holyfield.

Mike Tyson l-a mușcat de ureche pe Holyfield, care la rândul său boxase murdar. Momentul este unul dintre cele mai cunoscute din istoria boxului.

În ultimii ani, Mike a părut că este în controlul emoțiilor sale. Cu mici excepții. În aprilie am avut parte de un nou episod violent, după foarte mulți ani. Tyson a bătut un pasager într-un avion, după ce acesta îl agasa încontinuu. Lucrurile s-au aplanat fără a se ajunge la tribunal.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani
Alte sporturi • 7 mart., 22:31
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani! Se va lupta cu influencerul devenit boxer: „Plănuiesc să îl termin! Lupta vieții mele”
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Alte sporturi • 1 mart., 23:05
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce libianul l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Fight Nation Premium Boxing AntenaPlay
Alte sporturi • 1 mart., 18:35
Fight Nation Premium Boxing a fost LIVE STREAM în AntenaPLAY. Saad Fathi l-a învins prin KO pe Adana Kone
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Extra • 25 oct., 17:23
FOTO
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou
Alte sporturi • 4 aug., 12:36
Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou, la debutul camerunezului în box. Meciul cu Tyson Fury va avea loc în Arabia Saudită