Închide meniul

AS.ro LIVE | Alexandru Băluţă a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Poveşti savuroase ale fostului jucător al Universităţii Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 23:42 / Actualizat: 22 noiembrie 2021, 11:18

AS.ro LIVE | Alexandru Băluţă a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Poveşti savuroase ale fostului jucător al Universităţii Craiova

Alexandru Băluţă la AS.ro LIVE

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Alexandru Băluţă este cotat, în acest moment, la 900.000 de euro. Băluţă este unul dintre cei mai buni jucători de la Academia Puskas, echipă ce se află pe locul al doilea în clasament. Băluţă a ajuns în Ungaria în 2020, când actuala echipă l-a transferat de la Slavia Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am venit la o echipă serioasă, unde avem absolut toate condițiile. Am terminat pe 2. Sincer, după experiența în Cehia, am vrut un club unde să fiu dorit, să mi se dea încredere. Iar cei de la Academia Puskas mi-au oferit asta. De aici pot pleca oricând la mai bine. Campionatul e în creștere. Ai văzut că naționala lor a lăsat o impresie bună la Euro, au echipă în Champions League. Sunt mulțumit„, spunea Alexandru Băluţă la gsp.ro.

Alexandru Băluţă, mulţumit de condiţiile găsite la Academia Puskas

Alexandru Băluţă a fost mulţumit de condiţiile pe care le-a găsit la Academia Puskas. Chiar agentul care l-a ajutat cu transferul în Ungaria a dezvăluit cum a reacţionat internaţionalul român.

Cât am stat cu Băluță în Ungaria pot spune că am fost plăcut impresionat de tot ce am văzut: la Akademia Puskas au 10 terenuri de antrenament, dintre care patru încălzite, au laborator medical propriu, au un campus lângă stadion.

Am avut plăcerea sa merg și la Kisvarda și am văzut stadionul nou care este o replică mai mică a bijuteriei lui Bayern Munchen, Allianz Arena. Dar hai să-ți spun ceva ce mi-a rămas în minte! Lemnul din care e făcut acoperișul stadionului e adus din România„, a spus Dragoş Boboc pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și