Închide meniul

AS.ro LIVE | Andi Constantin a fost invitatul lui Dan Pavel

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2023, 10:19 / Actualizat: 14 iulie 2023, 18:06

AS.ro LIVE | Andi Constantin a fost invitatul lui Dan Pavel

AS.ro LIVE: Andi Constantin este invitatul lui Dan Pavel, de la ora 10:30

Andi Constantin, în timpul unui eveniment

AS.ro LIVE | Andi Constantin a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul participant la Insula Iubirii și apoi la emisiunea Burlacul a venit cu povești spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În perioada aceasta mă axez foarte mult pe proiecte personale, îmi fac acum o emisiune de cooking – show – online. Practic produc!

AS.ro LIVE | Andi Constantin a fost invitatul lui Dan Pavel, de la ora 10:30

Am început să fiu mai pasionat de munca din spatele camerelor de filmat decât din fața camerelor pentru că mi se pare o muncă mult mai complexă și mult mai satisfăcătoare”, spunea recent Andi.

Andi a făcut karate, kick-box, kempo şi fotbal. El este multiplu campion național la fitness.

Reclamă

„Merg la sală în fiecare zi. Pentru mine mișcarea este terapie. Pentru că sala, sportul în sine, te ajută să te destresezi, să îți faci un focus al tău, o atenție anume și cred că lucrul acesta îl poți numi terapie”, mai dezvăluia Andi, pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și