Închide meniul

AS.ro LIVE | Bloggerul Otravă a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Ediţie specială a emisiunii AS.ro LIVE

Reclamă

Publicat: 8 iulie 2021, 0:53 / Actualizat: 8 iulie 2021, 11:20

AS.ro LIVE | Bloggerul Otravă a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Ediţie specială a emisiunii AS.ro LIVE

as.ro

Cristian Șimonca este omul din spatele „Blogu lu’ Otravă”. Bloggerul, care şi-a început cariera ca jurnalist sportiv, este urmărit de peste 370.000 de persoane de reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bloggerul Otravă este invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Cristian a început blogul său în 2006, iar din acel moment a crescut constant, astăzi fiind o voce ușor de recunoscut în online-ul românesc.

„Otravă” este pasionat de sport. A urmărit cele mai importante competiții sportive din lume încă din copilărie, iar în prezent are o colecţie de tricouri.

„Tatăl meu era stelist. Am crescut cu Steaua în casă. Îmi doream tare un tricoul al Stelei. Apoi un maieu de la Chicago Bulls. Tricoul lui Lomu din naționala de rugby a Noii Zeelande, tricoul purtat de Hagi în America la Campionatul Mondial. Tricoul cu care Chivu a jucat pentru Ajax, AS Roma sau Inter. Îmi doream foarte tare când eram mic un tricou de la Juventus. Sau tricoul lui Maldini de la AC Milan. Aveam reviste de sport și asta îmi spuneam, că atunci când o să fiu mare, o să îmi cumpăr un tricou fix cum au jucătorii mei preferați. Visam asta. Îmi imaginam că poate o cunoștință a noastră din Germania o să îmi trimită vreodată un tricou din Bundesliga.

Țin minte că tata avea un prieten care locuia în Stuttgart. Și îl tot băteam la cap pe tata să vorbească cu el, să îmi cumpere tricoul lui Ionel Ganea de la VfB Stuttgart. Doar că asta nu s-a întâmplat niciodată. Mereu când prietenul lui tata venea vara în România, uita să îl aducă. Îmi zicea că nu l-a găsit. Îmi amintesc că eram în liceu și mi-am cumpărat un tricou fake cu Juventus. L-am imprimat cu numărul 8 pe spate și jucam fotbal mereu cu el pe mine. Era numărul cu care juca Antonio Conte.

Reclamă

Mi se părea genial ca la un moment dat să am acasă tricoul lui Juventus cu nume și număr pe spate. Cu orice jucător. Conte, Zidane, Del Piero. Visul suprem era tricoul de la Bayern Munchen. Orice tricou de joc de la Bayern Munchen. Echipa mea preferată. Îmi doream extrem de tare tricoul lui Oliver Kahn. Era portarul meu preferat. Și acum este. Visam la un tricou de la Matthaus, Lizarazu, Babbel, Kuffour, Effenberg, Jeremies, Scholl, Jancker, Basler sau Elber”, a declarat Cristian Șimonca pentru redbull.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și