Închide meniul

AS.ro LIVE | Carmina Cotfas a fost invitata lui Cătălin Oprişan! Miss Universe România 2021 a venit cu poveşti de senzaţie de pe podium

Reclamă

Publicat: 21 martie 2022, 2:00 / Actualizat: 21 martie 2022, 11:15

AS.ro LIVE | Carmina Cotfas a fost invitata lui Cătălin Oprişan! Miss Universe România 2021 a venit cu poveşti de senzaţie de pe podium

Carmina Cotfas este invitata lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Instagram carminacotfas

Carmina Cotfas, Miss Universe România 2021, a fost invitata lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE. Fotomodelul de 20 de ani a venit cu poveşti de senzaţie de pe podium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 20 de ani, Carmina Elena Olimpia Cotfas este un fotomodel român, câștigătoare a concursului Miss Universe România 2021. De remarcat este că frumoasa tânără și-a început cariera la concursul de frumusețe, pe care l-a şi câştigat.

Carmina Cotfas este invitata lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

„Culoarea mea favorită este albastru, dar sunt un fan al culorilor clasice pentru rochiile de seară – roşu, auriu, negru. Rochiile mele de seară la Miss Universe vor fi roşii şi aurii. Acestea cred că reprezintă cel mai bine ideea de frumuseţe pe scenă şi au un impact foarte mare atunci când le vezi.

E mult mai complicat decât pare, începând cu mersul pe scenă, care e mult mai deosebit decât orice mers de modelling sau mersul pe stradă, până la antrenamente de discurs, cum îţi expui ideile, pregătiri de aspect fizic, estetic. Nu e suficientă doar frumuseţea. Ceea ce mă bucură este că, mai ales în ultimii ani, concursurile de frumuseţe s-au transformat din acele concursuri în care este judecat doar aspectul fizic, în adevărate platforme de susţinere a femeilor, şi nu numai, pentru că avem şi concursuri de mister.

Sunt acele platforme de încurajare a femeilor să fie mai mult decât doar frumoase, este vorba despre acea beauty with a purpose (frumuseţe cu un scop), noi toate avem câte o cauză pentru care luptăm, proiecte pe care vrem să le promovăm cu ajutorul platformei Miss Universe şi inclusiv acest aspect contează foarte mult. Miss Universe nu mai e doar o fată frumoasă, este o femeie frumoasă, o femeie lider şi un purtător de cuvânt pentru întreaga populaţie”, a declarat Carmina Cotfas, potrivit agerpres.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și