Închide meniul

AS.ro LIVE | Diana Munteanu a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Vedeta a făcut dezvăluiri savuroase

Reclamă

Publicat: 11 ianuarie 2022, 10:15 / Actualizat: 11 ianuarie 2022, 11:17

AS.ro LIVE | Diana Munteanu a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Vedeta a făcut dezvăluiri savuroase

Diana Munteanu, invitată la AS.ro LIVE

officialdianamunteanu Instagram

Diana Munteanu, invitata lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Diana Munteanu a terminat studiile unui liceu sportiv și a făcut 8 ani de atletism. În prezent, vedeta trăieşte o viaţa sănătoasă şi este o adevărată inspiraţie pentru cei aproape 600.000 de urmăritori de pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, va începe la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și