Închide meniul

AS.ro LIVE | Dragoș Delcea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Dialog inedit cu omul care a creat celebrul joc Fantasy Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2022, 10:19

AS.ro LIVE | Dragoș Delcea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Dialog inedit cu omul care a creat celebrul joc Fantasy Liga 1

Dragoș Delcea, invitatul lui Cătălin Oprişan, de la 10:30! Dialog inedit cu omul care a creat celebrul joc Fantasy

Dragoș Delcea, invitatul lui Cătălin Oprişan

Dragoș Delcea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE. Ediţia de luni a emisiunii a avut în prim-plan un dialog inedit cu omul care a creat celebrul joc Fantasy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fantasy este un joc în care participanții creează echipe virtuale compuse din fotbaliștii reali ai unei ligi. Performanța acestor jucători în meciurile propriu-zise este transformată în puncte pe baza unui sistem de punctare prestabilit”, potrivit LPF.

Dragoș Delcea, invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE

„În baza colaborării dintre Liga Profesionistă de Fotbal și Sport Consultancy D&D, s-a stabilit dezvoltarea aplicației oficiale Fantasy.

Beneficiul principal al acestui tip de aplicație este creșterea interesului user-ului pentru o gamă mai largă de jucători și echipe, comparativ cu suporterii obișnuiți de fotbal, deoarece se asociază și o investiție emoțională rezultatelor meciurilor de fotbal.

Acest proiect își propune să-i atragă, mai aproape de jucători și cluburi, atât pe actualii urmăritori ai SUPERLIGII, cât și pe alți tineri pasionați, în egală măsură, de sport și gaming. Este un model de succes aplicat la nivel international, introdus publicului din România prin acest proiect.

Reclamă

Ca beneficii directe, cluburile se vor bucura de expunerea branding-ului și al sponsorului principal în cadrul diverselor pagini ale aplicației. De asemenea, cluburilor le revine o parte din profitul obținut în urma monetizării aplicației. Pe viitor, există potențialul integrării elementelor de merchandise ale cluburilor pe paginile dedicate acestora sub forma de link-uri către site-urile oficiale.

Liga Profesionista de Fotbal recomandă cluburilor să susțină acest proiect prin intermediul platformelor de social media și orice altă modalitate de advertising”, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dragoș Delcea, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE
  • Dialog inedit cu omul care a creat Fantasy Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri Vezi toate știrile
Citește și