Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE, EDIŢIE – EVENIMENT! Mihăiţă Neşu și George Ogăraru au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2022, 10:25

Reclamă
AS.ro LIVE, EDIŢIE – EVENIMENT! Mihăiţă Neşu și George Ogăraru au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan

Mihai Neșu și George Ogăraru, la AS.ro LIVE

Colaj Hepta

Mihai Neșu și George Ogăraru, foștii mari jucători ai Stelei, au fost invitații de marți ai lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drumurile lui Neșu și Ogăraru au avut traiectorii aproape identice. Foști colegi de cameră, ambii au plecat de la Steaua în Olanda, la Utrecht și Ajax, și ambii au fost apreciați la cluburile lor. Ei reprezentau România cu mândrie în fotbalul mare. Și totuși, la un moment, drumurile lor s-au despărțit. Pentru unul dintre ei, viața a avut alte planuri.

Mihai Neșu și George Ogăraru, la AS.ro LIVE

Mihai Neșu a suferit un accident horror la unul dintre antrenamentele lui Utrecht, o lovitură pe care nu a anticipat-o niciodată. Pe 10 mai 2011, Neșu s-a ciocnit de coechipierul Alje Schut și a rămas întins pe gazon. A fost operat de urgență, iar doctorii au stabilit un diagnostic teribil: ruptură de vertebră cervicală. Neșu a rămas paralizat. Sunt 11 ani de când Mihai Neșu trăiește în scaun cu rotile. Și totuși, a rămas același Neșu. Și la fel de bun prieten cu Ogăraru.

George l-a vizitat frecvent pe prietenul său, Mihai. Neșu nu a fost doborât de accident. Din contră, a încercat să-i ajute pe alții. Așa s-a născut ideea construirii unui centru de recuperare pentru copii cu dizabilități, la Oradea, cel mai modern din țară. Ogăraru îl susține necondiționat pe Neșu în acest proiect.

Și tu îl poți susține pe Mihai Neșu în încercarea de a ajuta copiii cu dizabilități. Rugămintea lui Mihăiță este să trimitem un SMS la 8844, alături de textul CRED, și să donăm 2 euro. Cu siguranță, cu acești 2 euro nu vom fi mai bogați, dar vom reuși să ajutăm niște copii care chiar au nevoie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și