Închide meniul

AS.ro LIVE | Loredana Cristea este ACUM invitata lui Cătălin Oprișan! „Lady in Red” face show

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 23:35 / Actualizat: 15 octombrie 2021, 10:29

AS.ro LIVE | Loredana Cristea este ACUM invitata lui Cătălin Oprișan! „Lady in Red face show

AS.ro LIVE

Loredena Cristea nu renunță la ședințele de yoga din în vârful muntelui, înainte să se dea cu placa. Şi o face cu stil, îmbrăcată în rochie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Loredana Cristea, la AS.ro LIVE

Loredana Cristea e „Lady in red”. Se dă cu placa din vârful muntelui, îmbrăcată în rochie, ca să atragă turiştii în Valea Jiului.

Munţii mei sunt atât de frumoşi încât îi poţi asemăna cu o ‘Crăiasă a zăpezii’. Cu o fată din poveşti, ca o fată rochie pe placă. Fetele, în orice sport, nu sunt sexul slab. Ele sunt doar sexul frumos„, a spus Loredana Cristea.

‘Lady in red’ face yoga pe creasta muntelui înainte să se urce pe placă. Multe românce se reinventează alături de profa de yoga. „Atunci când ai un vârf de munte, chiar şi cu clăpari, înainte de tură, intră o practică aşa cum trebuie”, a mai spus Loredana.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și