Închide meniul

AS.ro LIVE | Lucian Răduță a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Dezvăluirile fostului rapidist

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2022, 7:00 / Actualizat: 12 februarie 2024, 19:45

Reclamă
AS.ro LIVE | Lucian Răduță a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Dezvăluirile fostului rapidist

Lucian Răduță a marcat șase goluri pentru Rapid

Lucian Răduță, în timpul unui meci pentru Rapid / gsp.ro

Lucian Răduță, fost jucător al Rapidului, a fost invitatul de joi al lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poreclit pe vremuri „Crouch din Giuleşti”, datorită fizicului său impresionant, 1.89 metri şi puţin peste 70 de kilograme, Răduţă a marcat şase goluri pentru Rapid.

AS.ro LIVE | Lucian Răduță a fost invitatul lui Cătălin Oprișan

Lucian Răduță nu și-a atins niciodată potențialul pe care l-a arătat. Fostul rapidist regretă că nu a jucat mai mult pentru giuleșteni. În 2010, George Copos refuza o ofertă de un milion de euro venită pe numele său de la Pescara.

„Nu am fost rapidist de mic, nu am avut o favorită, însă m-am ataşat de Rapid. Tata mi-a zis că primul stadion pe care am mers când eram mic a fost pe Giuleşti. Regret greșelile pe care le-am făcut cât am fost la Rapid, dar nici nu a fost nimeni lângă mine să mă înveţe, să mă întrebe dacă sunt bine sau nu. Din păcate, și din cauza acestor greşeli probabil că nu am reușit să arăt tot ce pot. Pentru mine despărţirea de Rapid a fost dureroasă, însă asta a fost conjunctura atunci. M-aș întoarce oricând în Giulești, pentru că port această echipă în suflet și știu că nu am arătat tot ce puteam câtă vreme am fost acolo”, a spus Răduță, în urmă cu mai mulți ani.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și