Închide meniul

AS.ro LIVE | Miodrag Belodedici şi Iulian Mihăilă au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie cu legenda Stelei şi a naţionalei României

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2022, 0:17 / Actualizat: 19 octombrie 2022, 11:45

Reclamă
AS.ro LIVE | Miodrag Belodedici şi Iulian Mihăilă au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie cu legenda Stelei şi a naţionalei României

Miodrag Belodedici este invitatul lui Dan Pavel

Miodrag Belodedici vine la AS.ro LIVE

Miodrag Belodedici şi Iulian Mihăilă au fost invitaţii lui Dan Pavel, de la ora 10:30, la emisiunea AS.ro LIVE. Fostul mare jucător a venit să comenteze subiectele momentului din fotbal. Alături de „Belo” a fost și Iulian Mihăilă, fondatorul Ligii Legendelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belodedici a scris istorie pentru Steaua şi Steaua Roşie Belgrad. Cu ambele echipe a câştigat Cupa Campionilor Europeni. În 1991 a încheiat pe locul 8 cursa pentru Balonul de Aur, trofeu care tocmai i-a fost decernat lui Karim Benzema.

Miodrag Belodedici este invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Belodedici a câştigat şase titluri cu Steaua, ultimul în 2001. Fostul fundaş are în palmares şi trei Cupe ale României, dar şi Supercupa Europei ridicată în 1987.

Fostul jucător de top a contribuit din plin la câştigarea Cupei Campionilor Europeni din 1986. La Sevilla, jucătorii roş-albaştrilor au fost urmăriţi la fiecare pas de securişti. Aceştia au vrut să se asigure că nimeni nu va încerca să fugă din cantonament. Belo a ajuns chiar să doarmă în pat cu un trimis al Partidului Comunist.

Belodedici ar fi trebuit să stea în cameră cu Gabi Balint, dar acesta l-a lăsat singur. Aşa a ajuns să aibă parte de o surpriză neplăcută chiar înaintea meciului istoric de pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Reclamă
Reclamă 4

Nu au încercat să ne despartă, dar tatăl lui Gabi Balint a venit la Sevilla, iar el s-a dus să doarmă cu taică-su. Domnul de la Securitate a zis că o să doarmă cu mine dacă tot sunt singur. Avea o grijă.

Mereu era unul pe hol şi unul în recepţie. Aşa era atunci. Am vrut să ies cu Balint, după meci, la o bere şi a ieşit şi domnul de la recepţie cu noi. Ne-am întors când am văzut că localurile erau închise. Au avut grijă, era sistemul de securitate maximă„, a declarat Miodrag Belodedici, în 2020, la emisiunea AS.ro LIVE.

Belodedici şi-a dorit să rămână în Sevilla, dar planul i-a fost năruit. Doi ani mai târziu a fugit în Iugoslavia şi a fost condamnat la zece ani de închisoare. A scăpat de griji după Revoluţia din 1989.

Reclamă

AS.ro LIVE va fi de la 10:30 în direct pe https://as.ro/live. Emisiunea poate fi urmărită şi pe pagina de Facebook.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și