Închide meniul

AS.ro LIVE | Radu Petre si Vlad Constantinescu au fost invitaţii lui Dan Pavel de la 10:30. Poveşti din baschetul 3×3

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 mai 2023, 11:15 / Actualizat: 22 mai 2023, 12:47

AS.ro LIVE | Radu Petre si Vlad Constantinescu au fost invitaţii lui Dan Pavel de la 10:30. Poveşti din baschetul 3×3

AS.ro LIVE | Radu Petre si Vlad Constantinescu, invitaţii lui Dan Pavel

Radu Petre, invitat special la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE Radu Petre si Vlad Constantinescu au fost invitaţii lui Dan Pavel la ediţia de joi a emisiunii. Cei doi au venit cu poveşti din baschetul 3×3 şi cu ultimele detalii despre duelurile care se dau sub panou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Petre este managing partner al proiectului Sport Arena Streetball, care a luat fiinţă în anul 2005 pe terenurile Politehnicii din Bucureşti.

AS.ro LIVE | Radu Petre si Vlad Constantinescu au fost invitaţii lui Dan Pavel

Anul acesta am organizat sau am fost implicați în organizarea a peste 30 de evenimente de baschet 3×3 pe tot cuprinsul globului. După cei aproape doi ani de pandemie a fost ca o explozie, ne așteptam la un număr foarte mare de competiții și cred că am reușit să le gestionăm pe toate așa cum trebuie.

Am avut oameni din echipa noastră care au călătorit în Africa, în America, în Asia și în mai multe țări din Europa, oameni care au contribuit la nivel de organizare sau de coordonare a anumitor activități din cadrul evenimentelor FIBA”, spunea Radu Petre, la finalul anului 2022, pentru welovesport.ro.

Alături de Radu Petre a venit la AS.ro LIVE şi Vlad Constantinescu, şi el managing partner al proiectului Sport Arena Streetball.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și