Închide meniul

AS.ro LIVE | Robert Tudor a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Ediție magică

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 august 2021, 8:22 / Actualizat: 6 august 2021, 11:20

AS.ro LIVE | Robert Tudor a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Ediție magică

Robert Tudor, la AS.ro LIVE

AS.ro

Robert Tudor s-a apucat de meseria de magician la 19 ani. În 2003, acesta absolvea şcoala de magie din Viena: Certificate Training Central Europe Vienna-Austria. Acesta are un portofoliu plin de evenimente spectaculoase şi de numere de magie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magicianul Robert Tudor, din nou la AS.ro LIVE

Magicianul Robert Turdor a mai făcut o vizită în studioul AS.ro LIVE. La precedenta lui apariție s-a lăsat cu hohote de râs!

Mai întâi, Tudor a făcut ce orice om şi-ar dori: a transformat o bancnotă de un leu într-una de 100 de lei. „Din păcate”, bancnota a revenit la cea de un leu. În acel moment, Oprişan a fost total surprins.

Alta i-a fost mirarea când a văzut că Robert Tudor îi furase ceasul de la mână. „Când e ziua ta? Să îţi fac un cadou”, a fost mesajul amuzant al magicianului, care l-a lăsat fără replică pe moderator

Atunci când nu ne aflăm în pandemie, Robert Tudor practică spectacole de magie pentru copii, dar şi show-uri mari pentru adulţii din toată ţara. Obiectivul său este şlefuirea unui spectacol plin de vitalitate, cu un suflu proaspăt.

Reclamă

Povestea magicianului Robert Tudor

„M-a fascinat încă de la început magia, de când am ales să fac această profesie, pentru râsetele oamenilor, fețele copiilor uimite și pentru faptul că făcând magie mă pune oarecum într-o lumină diferită. Tuturor ne place să fim altfel decât ceilalți sau mai bine spus să avem ceva special. Pe scurt a fost o atracție reciprocă.

În Viena a fost o confirmare pentru mine că pot mai mult, pentru că inevitabil am început să mă compar cu ceilalți cursanți veniți din mai multe țări și mi-am spus „da, eu pot mai mult”. După 17 ani am reușit să fiu primul magician din lume care are un show propriu de mafie la Sala Palatului din București”, spunea Tudor, într-un interviu acordat, în decembrie 2019, pentru turnulsfatului.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

 

 

 

 

Reclamă

 

 

 

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și