Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Sultan Abu Daken a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Povestea fabuloasă a fotbalistului cu paşaport românesc

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iulie 2022, 9:30 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 17:08

AS.ro LIVE | Sultan Abu Daken a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Povestea fabuloasă a fotbalistului cu paşaport românesc

Sultan Abu Daken, invitatul lui Cătălin Oprişan, de la 10:30

Sultan Abu Daken vine la AS.ro Live / Instagram

AS.ro LIVE | Sultan Abu Daken a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani cu origini româneşti, are o poveste de viaţă cu totul ieşită din comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sultan Abu Daken joacă pe postul de fundaş central în Emiratele Arabe Unite, la gruparea Al Arabi. Mama lui este româncă, din Iaşi, iar tatăl este palestinian. Abu Daken se mândreşte însă cu paşaportul său românesc.

AS.ro LIVE | Sultan Abu Daken a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

Fundaşul este născut în Emiratele Arabe Unite. Totuşi, de la 7 la 19 ani a stat, a învăţat şi a început să joace fotbal în Suedia. A ajuns în cele din urmă să dea probe la Al Wahda şi a fost antrenat chiar de Adi Mutu la echipa U21 a clubului.

Sultan Abu Daken are și un mare vis, să joace pentru naţionala de fotbal a României. Îşi mai doreşte şi să ajungă să fie antrenat de Cosmin Olăroiu, cel care a obţinut rezultate uriaşe în ţările arabe.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și