Închide meniul

AS.ro LIVE | Vali Negru a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Fostul jucător al Rapidului a venit cu povești de senzație

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2022, 23:39 / Actualizat: 29 ianuarie 2024, 22:10

AS.ro LIVE | Vali Negru a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Fostul jucător al Rapidului a venit cu povești de senzație

Vali Negru, la AS.ro LIVE

Vali Negru, fost jucător al Rapidului, a fost invitatul de miercuri al lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE, de la ora 10:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Negru a jucat pentru Rapid între 2003 și 2007, apoi între 2013 și 2015. Face parte din generația „uefantastică” a Rapidului, care a ajuns până în sferturile Cupei UEFA în 2006, fiind eliminată de Steaua.  Alături de giuleșteni, a cucerit însă doar Cupa României, în același an 2006.

Sursa: Profimedia

AS.ro LIVE | Vali Negru a fost invitatul lui Cătălin Oprișan

În prezent, acesta ocupa funcția de antrenor al echipei secunde al giuleștenilor.

„Mă bucur că am revenit la Rapid, mă bucur că am regăsit aici oameni cu care am avut o relație foarte bună, mă bucur pentru ce au reușit la prima echipă. Îl felicit pe Mihai pentru ceea ce a reușit, îi doresc să aibă rezultate și mai frumoase decât a avut până acum.

Mă bucur și că Nico este noul președinte al Rapidului. Sper să-și depășească rezultatele avute ca jucător și să aibă un mandat cât mai lung”, a fost mesajul lui Vali Negru, la prezentarea oficială la Rapid.

Reclamă
Vali Negru, alături de Daniel Niculae
Vali Negru, la AS.ro LIVE

În cariera de antrenor, Negru a activat la Viitorul Axintele și CSM Oltenița, ca principal, și la Rapid și Hermannstadt, ca secund. La Rapid, a colaborat cu Adrian Iencsi, care era principalul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și