Închide meniul

Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, comentariu fabulos pentru Erling Haaland: „Te iubesc, mă, șeful meu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2022, 17:56

Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, comentariu fabulos pentru Erling Haaland: „Te iubesc, mă, șeful meu!

Atanas Trică, comentariu fabulos pentru Erling Haaland

Colaj cu Atanas Trică și Erling Haaland / Profimedia

Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci, i-a lăsat un comentariu fabulos lui Erling Haaland. Fotbalistul român și-a arătat simpatia față de superstarul lui Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bă te iubesc mă șeful meu”, a comentat tânărul Atanas Trică la o poză postată de Haaland pe Instagram.

Atanas Trică, comentariu fabulos pentru Erling Haaland

Sursa: Instagram Erling Haaland

Atanas Trică are 18 ani și este considerat unul dintre cele mai promițătoare talente din fotbalul românesc. Nepotul lui Ilie Balaci a reușit să marcheze în Liga 1, în sezonul trecut, pentru Universitatea Craiova, contra lui Dinamo.

În prezent, Atanas Trică evoluează la CSA Steaua, împrumutat de la Universitatea Craiova.

Erling Haaland, hat-trick împotriva lui Manchester United

Erling Haaland a marcat un hat-trick fabulos în derby-ul Manchester City – Manchester United, din Premier League. Starul norvegian s-a dezlănțuit în duelul de pe Etihad Stadium și a ajuns la 14 goluri marcate în actualul sezon din Anglia.

Reclamă

Haaland a doborât un record incredibil și a intrat în istoria fotbalului englez. A devenit primul jucător din istoria Premier League care face hat-trick-ul în 3 meciuri consecutive disputate pe teren propriu. Norvegianul a mai lovit în duelurile cu Crystal Palace, scor 4-2, și Nottingham Forest, scor 6-0.

Pep Guardiola, ”fermecat” de Erling Haaland

Pep Guardiola recunoaște că nu a apucat încă să îl învețe nimic pe internaționalul norvegian. Singura cerință a antrenorului a fost ca acesta să se implice mai mult în joc.

”Ceea ce îmi place în ultima perioadă la el este că se implică mai mult în joc. La început mi-a spus că preferă să atingă mingea de cinci ori și să marcheze cinci goluri. Nu-mi place asta, vreau să atingă mingea din ce în ce mai mult. Îmi place că participă mai mult la acțiuni, dar nu uită că cel mai mare talent al lui este să bage mingea în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a făcut azi, Erling a făcut în Norvegia, în Austria și în Germania, asta este realitatea. A venit și și-a dat seama ”Oh, băieții ăștia, colegii mei, aleargă ca niște animale și trebuie să o fac și eu!

Desigur, calitatea pe care o avem îl ajută să marcheze goluri. Dar eu nu l-am învățat nimic în acest sens. Totul este nativ, felul în care se demarcă în spatele fundașilor și ajunge în situații de a marca se datorează talentului său. Are un instinct incredibil. Cifrele sale sunt înfricoșătoare, sincer!”, a spus Pep Guardiola, citat de mancity.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și