Închide meniul

Bacşiş uriaş primit de o chelneriţă de la viitorul adversar al României. Kosovarul Arijanet Muric i-a oferit o sumă de necrezut!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2023, 11:55

Bacşiş uriaş primit de o chelneriţă de la viitorul adversar al României. Kosovarul Arijanet Muric i-a oferit o sumă de necrezut!

Bacşiş uriaş primit de o chelneriţă de la viitorul adversar al României, kosovarul Arijanet Muric

Chantal a primit o sumă uriaşă / Bild

Bacşiş uriaş primit de o chelneriţă de la Arijanet Muric, după petrecerea promovării în Premier League a lui Burnley. Chantal, o tânără de 25 de ani care lucreză într-un club de noapte din Munchen, a avut parte de surpriza vieţii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burnley şi-a asigurat matematic promovarea la începutul acestei luni, când a învins-o pe contracandidata Middlesbrough, scor 2-1. Jucătorii antrenaţi de Vicent Kompany şi-au îndeplinit obiectivul cu şase etape înainte de finalul sezonului din Championship şi au declanşat sărbătoarea chiar pe teren.

Bacşiş uriaş primit de o chelneriţă de la Arijanet Muric, viitorul adversar al României

Jucătorii lui Burnley o ţin într-o continuă petrecere. Portarul din Kosovo Arijanet Muric, care a contribuit decisiv la promovarea grupării de pe Turf Moor, a dat recital. A plecat alături de mai mulţi coechipieri în Germania, acolo unde au avut o noapte de pomină.

Au comandat mai multe sticle de şampanie care costă o avere. Au fost 40 de sticle de Dom Perignon, 10 de Armand de Brignac şi 4 de Chandon Nectar, al căror preţ s-a ridicat la 31.752 de lire sterline (n.r. 36.000 de euro), a precizat thesun.co.uk.

Chantal, chelneriţa care i-a servit şi care lucrează cu jumătate de normă în clubul de noapte din Munchen, a primit un bacşiş uriaş pe nota de plată. Arijanet Muric i-a oferit 10.000 de euro!

Reclamă

Am invitat toţi angajaţii şi mi-am împărţit câştigul cu ei. Chiar şi femeia de serviciu a primit ceva. Muric a fost un invitat foarte plăcut, a creat o atmosferă bună„, a dezvăluit ea pentru Bild.

Chantal a precizat că a cheltuit o parte din bani pentru a-şi cumpărat un căţel din rasa Pomeranian Bulldog, căruia i-a dat numele Rolex.

Muric este portar de bază şi în naţionala statului Kosovo. A fost titular în meciurile cu Andorra şi Israel, din preliminariile EURO 2024. Este aşteptat să fie între buturi şi în următoarea partidă, Kosovo – România, care va fi LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Arijanet Muric a fost cumpărat de Burnley de la Manchester City pentru 2.5 milioane de lire sterline. A bifat 38 de apariţii pentru echipa lui Kompany şi a încasat 29 de goluri.

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO. Pe Antena 1 pot fi urmărite 5 dintre cele 10 meciuri ale tricolorilor. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Andorra – România 0-2
România – Belarus 2-1
Kosovo – România (vineri, 16 iunie, ora 21:45, Antena 1)
Elveția – România (19 iunie, ora 21:45)
România – Israel (sâmbătă, 9 septembrie, ora 21:45)
România – Kosovo (marți, 12 septembrie, ora 21:45, Antena 1)
Belarus – România (joi, 12 octombrie, ora 21:45, Antena 1)
România – Andorra (duminică, 15 octombrie, ora 21:45)
Israel – România (sâmbătă, 18 noiembrie, ora 21:45)
România – Elveția (marți, 21 noiembrie, ora 21:45, Antena 1)

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și