Închide meniul

Bănel Nicoliţă face senzaţie la „Splash! Vedete la apă”. Cei 18 concurenţi se luptă pentru premiul săptămânal de 10.000 de lei

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 august 2022, 15:40 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 20:03

Bănel Nicoliţă face senzaţie la „Splash! Vedete la apă. Cei 18 concurenţi se luptă pentru premiul săptămânal de 10.000 de lei

Bănel Nicoliţă participă la "Splash! Vedete la apă". Cei 18 concurenţi care se luptă pentru premiul săptămânal de 10.000 de lei

Bănel Nicoliţă, o nouă provocare / Colaj Antena 1

  • Bănel Nicoliţă participă la „Splash! Vedete la apă”
  • Show-ul are premiera pe 11 august la Antena 1

Bănel Nicoliţă face senzaţie la „Splash! Vedete la apă”! Bănel Nicoliţă e gata de o nouă provocare şi participă la cel mai răcoritor show al verii, „Splash! Vedete la apă“, care va avea premiera pe 11 august, la Antena 1. Fostul mijlocaş al Stelei este unul dintre cei 18 artişti şi concurenţi care se luptă pentru marele premiu săptămânal de 10.000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmările pentru noul sezon al emisiunii sunt în toi, iar primele sărituri și primele note s-au acordat deja concurenților care au pășit entuziasmați pe toate cele patru platforme. Nume importante din România se află pe cea dintâi listă a artiștilor și sportivilor care au descoperit că, de fapt, gravitația vine cu distracția!

Bănel Nicoliţă promite că îşi va impresiona fanii. Şi fosta balerină, Vica Blochina, a acceptat să facă spectacol în bazinul olimpic de la Bacău.

Reclamă

Bănel Nicoliţă face senzaţie la „Splash! Vedete la apă”

Bănel Nicoliță, surorile Ana și Monica Odagiu, Vlad Craioveanu, Laura Muşuroaea, Irisha, Nick (N&D) și Nick Casciaro, Vica Blochina, Maria Constantin, Gabi Jugaru, Jazzy Jo, Juno, Johny Romano, Laurette, Andreea Bododel, Shift și Ion Șaulescu sunt prima serie de concurenţi care se vor întrece în salturi ameţitoare pentru premiul săptămânal pus în joc, în valoare de 10.000 de lei.

Pentru ca prestațiile lor să fie de nota 10, aceștia s-au pregătit intens sub supravegherea a trei dintre cei mai cunoscuți antrenori din România: Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță. Sfaturile și indicațiile acestora i-au determinat pe toți să își învingă fobiile și, totodată, să își depășească limitele.

Reclamă

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău.

Ce sărituri au ales să execute primii 18 concurenți și de pe care platforme, telespectatorii pot afla urmărind cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă“, din 11 august, joi şi vineri, de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliţă, amintiri senzaţionale înainte să facă show la Splash

David Popovici l-a inspirat pe Bănel Nicoliţă! Fostul fotbalist de la FCSB e gata să intre la apă! Va sări de la trambulină în super-show-ul Splash, care se întoarce la Antena 1. „O să câştig”, promite Bănel.

Bănel îi poate călca pe urme fostului dinamovist, Cristian Pulhac. El a sărit de la 10 metri şi a ieşit câştigător la Splash, show-ul în care vedetele sar în apă de la înălţime.

Nu (n.r. – dacă se teme să sară de la înălţime)! Ştiţi că sunt un om foarte ambiţios, îmi place să câştig. Ştiu să înot, sunt ok, îmi place! Chiar am fost la mare weekendul ăsta şi chiar am exersat puţin„, a spus Bănel Nicoliţă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Şi Giani Kiriţă şi-a încercat norocul, dar n-a reuşit o săritură de campion. Lui Bănel, sariturile în apă îi aduc aminte de copilărie.

Pfaaa! Când eram mic, mergeam cu fraţii mei la canal şi nu ştiam să înot. Îmi spuneau ‘Aruncă-te!’ ‘Nu, nu mă arunc!’ ‘Fii atent, dacă nu te arunci, ai 4 kilometri înapoi!’ ‘Ba, frate, decât să mă duc 4 kilometri pe jos, mai bine mă arunc în cap! Şi mă aruncam în cap, pe burtă. Când ieşeam, toată partea asta eram roşu!„, şi-a adus aminte Bănel Nicoliţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan
Extra • 19 mart., 21:39
FOTO
„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”
Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara
Fotbal intern • 18 mart., 21:46
„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 18 mart., 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună