Închide meniul
Foto

Bătaia incredibilă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost făcută publică! Imagini halucinante

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2022, 14:56

Bătaia incredibilă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost făcută publică! Imagini halucinante

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află într-un scandal monstru

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut într-o parcare / Colaj Instagram, Hepta

Bătaia incredibilă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost făcută publică. Au apărut imaginile halucinante cu conflictul dintre cei doi soți, aflați în plin proces de divorț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieri, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut într-o parcare. Ulterior, cei doi au mers la secția de poliție din Snagov și au depus plângere unul împotriva celuilalt.

Bătaia incredibilă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost făcută publică!

Între timp, au a apărut și filmarea cu bătaia uluitoare dintre cei doi (sursa Fanatik):

Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan

Autoritățile au anunțat că au fost deschise dosare penale în urma plângerilor făcute de soții Reghecampf. Ulterior, fostul antrenor al Universității Craiova a fost surprins la camera de gardă a unui spital din Capitală, cu o șapcă pe cap și mască de protecție la gură, potrivit cancan.ro. Din imaginile respective se observă că Reghecampf are un pomete vânăt.

Laurențiu Reghecampf a mers la spital pentru a elibera un certificat medico-legal din care să rezulte natura rănilor suferite după scandalul cu soția cu care se află în plin proces de divorț. De asemenea, antrenorul de 47 de ani a făcut vizita la camera de gardă pentru a da probe de sânge astfel încât să demonstreze că nu a consumat alcool sau substanțe stupefiante.

Reclamă
Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital după scandalul cu Anamaria Prodan / cancan.ro
Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital după scandalul cu Anamaria Prodan / cancan.ro

Incredibil de la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria a explicat de la ce a pornit bătaia cu soțul ei. Potrivit vedetei de 49 de ani, Laurențiu Reghecampf a venit în casa ei mirosind a alcool, dorind să-l vadă pe Bebeto, fiul lor. Ulterior, antrenorul de 47 de ani ar fi început să-l înjure și să-l lovească pe finul Anamariei Prodan.

Impresara a lăsat de înțeles că fostul tehnician de la Universitatea Craiova ar fi vrut să o lovească și pe ea, dar Anamaria a ripostat. De altfel, pe imaginile surprinse la secția de poliție se poate observa că Laurențiu Reghecampf are un ochi vânăt.

„A venit astăzi după atâtea luni de zile să-şi vadă copilul, l-a ameninţat că îl ia cu forţa. Ne-a făcut în toate felurile. Dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră, nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.

Reclamă 4 / 0/3

Când tot vrei să arăţi că tu eşti băiat, băiat şi eşti şi bătăuş. Nu mai eşti antrenor de fotbal, deja eşti bătăuş, interlop, ameninţi, e deja mult prea mult. Cineva trebuie să îţi pună capac. Păi tu dacă încerci să dai în mine, tu ce crezi că păţeşti? Pe mine nu mă prea bate nimeni, aşa să ştii, ai văzut. Nu poate nimeni să mă bată, nici măcar Reghecampf.

Mi-a înjurat finul, a dat în fin, că îl omoară, ne ameninţă cu moartea pe toţi. Eu nu l-am cunoscut aşa pe Reghecampf. Probabil anturajul din care face parte în momentul ăsta şi oamenii care sunt alături de el îl sfătuiesc să facă acest circ”, a declarat Anamaria Prodan, vineri seară, după ce a depus plângere la secția de poliție din Snagov.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și