Închide meniul
Foto

Bebeto s-a schimbat radical. Cum arată acum băiatul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf

Publicat: 23 aprilie 2023, 12:08

Reclamă
Bebeto s-a schimbat radical. Cum arată acum băiatul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf

Bebeto s-a schimbat radical

Bebeto, alături de părinţii lui pe vremea când aceştia erau căsătoriţi

Bebeto s-a schimbat radical. Laurenţiu Jr., băiatul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, a apărut recent alături de mama lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar de Paşte, tânărul a ciocnit un ou cu mama lui. Bebeto a apărut cu ochelari, zâmbitor.

Bebeto s-a schimbat radical

Anamaria Prodan a postat ea însăşi ea pe Instagram o poză cu băiatul ei de Paşte.

„Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este îngerul meu @laurentiureghecampfjr ❤️ PAŞTE FERICIT!!!”, a postat atunci Anamaria Prodan.

Laurenţiu Jr. sau Bebeto, aşa cum îl cunoaşte toată lumea, continuă să joace fotbal şi după despărţirea părinţilor săi.

Reclamă

Deşi nu ar fi trebuit, numele lui a apărut şi în scandalul soţilor Reghecampf, după despărţirea celor doi.

Ce spunea Laurenţiu Reghecampf despre fiul lui

Au fost clipe grele pentru Bebeto după despărţirea părinţilor săi. Laurenţiu jr. era obişnuit să apară în spaţiul public alături de părinţii lui, iar în ultima vreme Bebeto nu prea a mai fost văzut în public.

În trecut el a fost şi actor în reality-show-ul familiei Reghecampf, alături de mama lui, Anamaria, şi de tatăl lui, Laurenţiu. Totodată, în reality-show au putut fi văzute şi cele două fiice ale Anamariei din prima ei căsătorie, Sarah şi Rebecca, dar şi băiatul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, Luca, cel din mariajul cu Mariana Pfeiffer.

Reclamă 4 / 0/3

Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, declara, după despărţirea de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, citat de cancan.ro.

Anamaria Prodan şi Bebeto de Paşte / Instagram
Anamaria Prodan şi Bebeto de Paşte / Instagram

Mesajul transmis de Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a afișat cu noul ei iubit

Anamaria Prodan le-a transmis un scurt mesaj foștilor ei soți, Tiberiu Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf, mulțumindu-le amândurora pentru „cele mai de preț daruri”, anume cei trei copii ai ei.

De asemenea, impresara a dat de înțeles că vrea să se împace cu Laurențiu Reghecampf, și să aibă o relație de prietenie, pentru Bebeto, fiul pe care cei doi îl au împreună.

Da, am să mulțumesc și primului meu soț (n.r. – Tiberiu Dumitrescu) și celui de-al doilea soț (n.r. – Laurențiu Reghecampf), am să le mulțumesc pentru faptul că mi-au oferit cele mai de preț daruri: copiii mei. Și repet, îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni să ne spunem: ‘Hello! Ce faci? Cum îți merge?„. Dumnezeu e mare și le aranjează cum știe el mai bine”, a declarat Anamaria Prodan, pentru wowbiz.ro.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai vorbit și despre aspectele care s-au schimbat la ea, de când este într-o relație cu Flavius Nedelea. Aceasta a dezvăluit că se simte împlinită, fiind fericită că a depășit „visul urât” din viața ei.

„Sunt un om împlinit, astăzi pot să spun. Un om împlinit, fericit. Nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic. Am scapăt de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul. Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care credeam că nu se mai termina.

După cea mai rea furtună vine cel mai frumos soare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și