Închide meniul
Foto

Benny Adegbuyi, implicat într-un teribil accident rutier! A pierdut controlul maşinii la 200 km/h şi a intrat într-un parapet. Cum se simte acum

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 aprilie 2023, 10:38

Benny Adegbuyi, implicat într-un teribil accident rutier! A pierdut controlul maşinii la 200 km/h şi a intrat într-un parapet. Cum se simte acum

Benny Adegbuyi, implicat într-un teribil accident rutier

Benny Adegbuyi şi soţia lui / Colaj Instagram

Benny Adegbuyi (38 de ani) a fost implicat într-un teribil accident rutier! Cunoscutul sportiv român se îndrepta, împreună cu soția sa, spre Tuzla, județul Constanța, pentru o competiție de kickboxing.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din primele informații, șoferul a pierdut controlul mașinii, care circula cu o viteză de 200 km/h, și a intrat într-un parapet.

Benny Adegbuyi, implicat într-un teribil accident rutier

Potrivit prosport.ro, care citează surse din poliție, Benny Adegbuyi ar fi suferit un accident rutier, în timp ce se îndrepta către Tuzla, acolo unde va avea loc o compeitiție de kickboxing.

În timp ce circula cu 200 km/h, Benny Adegbuyi ar fi tras de volan în încercarea de a evita impactul cu un alt autovehicul. În urma manevrei bruște, acesta a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un parapet la kilometrul 138 al autostradei A2. Informația a fost confirmată și de impresarul lui Benny, potrivit gândul.ro.

Sursa citată mai notează că Benny Adegbuyi se află în afara oricărui pericol, în timp ce soția acestuia a suferit doar niște leziuni la nivelul unei mâini.

Reclamă

Ultima luptă a lui Benny Adegbuyi a avut loc în august 2022

Benny Adegbuyi nu a mai luptat din august 2022, atunci când era învins de Jamal Ben Saddik, în promoția Glory. Însă, rezultatul meciului a fost anulat, după ce adversarul lui Benny a fost prins dopat.

„Pe parte de Glory, sunt promisiuni că, în luna mai-iunie, o să trebuiască să lupt. Tocmai am renegociat un contract pe încă doi ani.

O știre de ultim moment este că Jamal Ben Saddik tocmai a fost suspendat din clasamentul Glory, pentru doping. Deci, meciul meu cu Jamal Ben Saddick, oficial, este un «no contest».

Reclamă 4 / 0/3

Legat de adversar… nu știu. Sunt posibile mai multe variante. Am auzit că Badr Hari nu s-a retras definitiv și că ar vrea să mai facă un meci cu mine, dar sunt doar zvonuri.

Îl cunosc de foarte bine (n.r. pe Jamal Ben Saddik) și este vorba aceea «Haters will always hate, cheaters will always cheat». Nu e prima dată la el, a mai fost suspendat pentru doping, la meciul cu Anderson Silva.

Se pare că puterea lui vine din doping. Nu zic că nu este un luptător bun, dar se pare că e mai bun când se dopează. Nu e corect, pentru că, în sporturile de luptă, când te dopezi, nu e ca în atletism, doar alergi mai tare… În sporturile de luptă, când te dopezi, pui viața celuilalt în pericol. Noi ne luăm knockouturi, putem să facem brain damage, unii pot rămâne cu sechele și, evident, nu e corect.

Sunt indignat și supărat. Simt că s-a făcut dreptate. Măcar să știe lumea că a câștigat pentru că era dopat. Poate, dacă nu era dopat, avea o altă încredere”, spunea Benny Adegbuyi, în luna februarie, pentru AS.ro.

Recomandări
  • Benny Adegbuyi, implicat într-un teribil accident rutier

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și