Închide meniul
Foto

Bernardo Silva, planuri de nuntă cu logodnica lui superbă! Starul de la Manchester City va avea 350 de invitaţi

Viviana Moraru Publicat: 10 februarie 2023, 10:55

Reclamă
Bernardo Silva, planuri de nuntă cu logodnica lui superbă! Starul de la Manchester City va avea 350 de invitaţi

Bernardo Silva, planuri de nuntă cu logodnica lui superbă

Ines Tomaz/ Instagram

Bernardo Silva are planuri de nuntă cu logodnica lui superbă, Ines Tomaz. Starul de la Manchester City şi-a cerut iubita în căsătorie în luna mai a anului trecut, iar acum plănuiesc un eveniment răsunător, cu 350 de invitaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernardo Silva (28) şi Ines Tomaz (24) formează un cuplu din 2020, iar după aproximativ un an, cei doi s-au logodit. Nunta este stabilită pentru data de 1 iulie, anul acesta.

Bernardo Silva, planuri de nuntă cu logodnica lui superbă

Presa britanică anunţă că Bernanrdo Silva şi Ines Tomaz vor avea peste 350 de invitaţi la nuntă. Evenimentul va avea loc într-un restaurant situat în partea nordică a oraşului Porto.

Petrecerea va avea loc imediat după cununia religioasă, care se va desfăşura la o moşie dintr-o regiune viticolă din Portugalia.

Aceeaşi sursă citată mai sus anunţă că Ines Tomaz a luat legătura cu designeri din Londra, pentru a se decide în privinţa rochiei pe care o va purta în marea zi.

Reclamă

Ines Tomaz, în vârstă de 24 de ani, este un model portughez (Vezi galeri FOTO de la finalul articolului!), şi este alături de Bernardo Silva în Manchester. Se pare că cei doi s-au cunoscut în perioada pandemiei din 2020, când întreaga lume se confrunta cu restricţii. Cei doi au suferit pentru că nu se puteau vedea prea des, însă în cele din urmă, lucrurile s-au îmbunătăţit, odată şi relaţia lor.

Bernardo Silva este unul dintre jucătorii cheie de la Manchester City. Portughezul evoluează pe Etihad din 2017, când era cumpărat de la AS Monaco în schimbul sumei consistente de 50 de milioane de euro. În tricoul „cetăţenilor”, Silva a cucerit patru titluri în Premier League, patru Cupe ale Angliei şi două Supercupe.

În acest sezon, Bernardo Silva a bifat 31 de meciuri pentru trupa lui Pep Guardiola, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere cinci assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită! Femeia este cu 10 ani mai în vârstă

Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită, femeia care a fost căsătorită cu un star din fotbal. La partida dintre Inter şi AC Milan, sportivul de pe locul 22 ATP a fost surprins alături de Melissa Satta.

Matteo Berrettini a format o relaţie de lungă durată cu jucătoarea de tenis Ajla Tomljanovic. Cei doi s-au despărţit anul trecut, iar acum italianul se iubeşte cu altcineva.

Melissa Satta are 36 de ani şi este cu 10 ani mai în vârstă decât Matteo Berrettini. Aceasta a format o relaţie timp de cinci ani cu Christian Vieri, fostul atacant de la Inter şi AC Milan.

Totodată, Melissa Satta a fost căsătorită cu Kevin Prince Boateng, fostul jucător de la Barcelona. Cei doi au împreună şi un copil, după mariajul care a durat 4 ani şi s-a încheiat în 2020.

Melissa Satta este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Italia. Aceasta formează un cuplu cu Matteo Berrettini de câteva luni, notează presa din Italia.

Berrettini a fost împreună cu Ajla Tomljanovic timp de aproape trei ani. Sportiva a mai fost într-o relaţie şi cu „rebelul tenisului”, Nick Kyrgios.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și