Închide meniul
Foto

Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită! Femeia este cu 10 ani mai în vârstă şi a fost căsătorită cu un star din fotbal

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 9:59

Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită! Femeia este cu 10 ani mai în vârstă şi a fost căsătorită cu un star din fotbal

Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită

Melissa Satta şi Matteo Berrettini/ Profimedia

Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită, femeia care a fost căsătorită cu un star din fotbal. La partida dintre Inter şi AC Milan, sportivul de pe locul 22 ATP a fost surprins alături de Melissa Satta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matteo Berrettini a format o relaţie de lungă durată cu jucătoarea de tenis Ajla Tomljanovic. Cei doi s-au despărţit anul trecut, iar acum italianul se iubeşte cu altcineva.

Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită! Femeia a fost căsătorită cu un star din fotbal

Melissa Satta are 36 de ani şi este cu 10 ani mai în vârstă decât Matteo Berrettini. Aceasta a format o relaţie timp de cinci ani cu Christian Vieri, fostul atacant de la Inter şi AC Milan.

Totodată, Melissa Satta a fost căsătorită cu Kevin Prince Boateng, fostul jucător de la Barcelona. Cei doi au împreună şi un copil, după mariajul care a durat 4 ani şi s-a încheiat în 2020.

Melissa Satta este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Italia (Vezi galeria FOTO de la finalul articolului). Aceasta formează un cuplu cu Matteo Berrettini de câteva luni, notează presa din Italia.

Reclamă

Berrettini a fost împreună cu Ajla Tomljanovic timp de aproape trei ani. Sportiva a mai fost într-o relaţie şi cu „rebelul tenisului”, Nick Kyrgios.

Andy Murray, victorie epică în faţa lui Matteo Berrettini

Andy Murray, victorie epică în faţa lui Matteo Berrettini. Scoţianul a produs prima marte surpriză de la Australian Open 2023.

Andy Murray, locul 49 mondial, a produs una dintre cele mai bune performanţe ale sale din ultimii ani şi l-a învins pe italianul Matteo Berrettini, cap de serie 13, marţi, după un thriller în cinci seturi, în primul tur de la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3

Scoţianul în vârstă de 35 de ani s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3, 4-6, 6-7 (7-9), 7-6 (10-6), pe Rod Laver Arena, după un meci de patru ore şi 49 de minute, scrie news.ro.

Fostul număr 1 mondial a reuşit prima victorie în faţa unui adversar din top 20 la un Grand Slam din 2017. În turul doi, el va evolua cu învingătorul meciului dintre italianul Fabio Fognini şi australianul Thanasi Kokkinakis.

Cum se relaxează Simona Halep, în așteptarea deciziei finale în scandalul de dopaj

Simona Halep se relaxează la munte, în așteptarea deciziei finale în scandalul de dopaj în care este implicată. Românca a postat o serie de fotografii de poveste de la munte, pe conturile oficiale.

Simona Halep este într-o stațiune montană în această perioadă, unde se relaxează pe pârtie.

După ce în startul anului a avut o vacanță exotică în Dubai, unde s-a și antrenat pe plajă, fostul lider WTA a revenit în țară, și se pare că a mers la munte pentru a se bucura de zăpadă.

Simona Halep a surprins ninsoarea din ultima vreme prin mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul oficial de Instagram.

Reclamă
Recomandări
  • Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită
  • Femeia este mai în vârstă cu 10 ani decât el

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și