Închide meniul
Foto

Bernie Ecclestone, arestat la aeroport! Miliardarul de 91 de ani din Formula 1 avea un pistol asupra sa

Antena Sport Publicat: 26 mai 2022, 17:03

Bernie Ecclestone

Bernie Ecclestone, acuyat de fraudă

DPA Images / Erwin Scheriau via Hepta

  • Bernie Ecclestone, arestat la aeroport, după ce a fost găsit cu un pistol asupra sa
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Bernie Ecclestone, miliardarul din Formula 1, a fost arestat, miercuri seară, în Brazilia, în timp ce se pregătea să urce cu un pistol într-un avion privat cu destinaţia Elveţia, scrie lequipe.fr, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrucât fostul şef de F1 nu a putut prezenta documentele necesare, a fost arestat şi audiat la aeroport. A recunoscut că deţine această armă, dar a subliniat că nu ştia că era în bagaj.

Bernie Ecclestone, miliardarul din Formula 1, arestat la aeroport după ce a fost găsit cu un pistol asupra sa

În timpul unui control cu ​​raze X pe aeroportul Viracopos din Campinas (statul São Paulo), unde Bernie Ecclestone era pe cale să se îmbarce într-un avion privat pentru a se întoarce în Elveţia, miercuri seara, poliţia braziliană a găsit o armă de foc, un LW Seecamp.32, la el în bagaje.

Reclamă

Controversatul fost proprietar şi administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1 şi-a plătit cauţiunea şi a fost eliberat pentru a merge în Elveţia. Bernie Ecclestone are o avere estimată la 3.5 miliarde de euro.

Bernie Ecclestone, afirmație incredibilă despre Vladimir Putin

Bernie Ecclestone (91 de ani) a avut o declarație halucinantă, în care l-a lăudat pe Vladimir Putin. Declarația fostului proprietar şi administrator al drepturilor comerciale din Formula 1 a fost făcută la numai o zi după ce președintele Rusiei a invadat Ucraina.

Reclamă

Bernie Ecclestone a făcut o afirmație șocantă, în care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Vladimir Putin, cel care a ordonat trupelor rusești să invadeze Ucraina, joia trecută.

Interviul halucinant a fost acordat de omul de afaceri englez la numai o zi după ce Rusia a început războiul în țara vecină.

„Ca persoană, l-am găsit foarte direct şi onorabil. A făcut exact ceea ce a spus că va face fără nicio discuţie.”, a declarat Bernie Ecclestone, pentru Times Radio, citat de news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Bernie Ecclestone a sărbătorit cu fiul sau de 15 luni

Bernie Ecclestone a sărbătorit vârsta de 91 de ani alături de familie. Fostul magnat din Formula 1 a petrecut alături de fiul său de numai 15 luni, Ace.

Miliardarul a primit un tort de ciocolată din partea soţiei Fabiana Flosi. Cel mai special moment a fost cel al îmbrăţişării fiului său, lucru notat pe Instagram de fiica Tamara.

„O zi specială celebrată alături de un om special. Eşti atât de iubit. Suntem nişte norocoşi”, a scris Tamara, care a fost completată de cealaltă fiică, Petra. „Sunt onorată să fiu fiica ta. Îţi mulţumesc.”

Miliardarul din Formula 1 a împlinit 91 de ani

Fiul lui Bernie are trei surori: Deborah (66 de ani), Tamara (37 de ani) și Petra (32 de ani). Cu toții vor moșteni o avere uriașă, care nu a avut de suferit pe durata pandemiei. Potrivit forbes.com, Bernie Ecclestone le va lăsa copiilor nu mai puțin de 3.4 miliarde de dolari!

Fostul conducător din Formula 1 este la a treia căsnicie. Până să o întâlnească pe actuala soție, Fabiana Flosi, Bernie Ecclestone a mai fost împreună cu Ivy Bamford și Slavia Radic.

Fabiana are jumătate din vârsta soțului său. Brazilianca a și postat imagini de la ziua de naștere a lui Ace.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
AntenaPLAY • 24 mart., 14:08
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 9:07
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei: „Din păcate se întâmplă astfel de lucruri”
Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes
AntenaPLAY • 23 mart., 21:34
Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes: „Au început negocierile!” Un dublu campion mondial, chemat în locul lui Hamilton
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 22 mart., 17:05
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 martie 2024
Charles Leclerc a rupt tăcerea despre rivalitatea cu Carlos Sainz
AntenaPLAY • 19 mart., 13:46
Charles Leclerc a vorbit despre rivalitatea de la Ferrari cu Carlos Sainz: „Am reuşit să facem asta!”