Închide meniul

Bernie Ecclestone, afirmație incredibilă despre Vladimir Putin: “Este un om onorabil, a făcut exact ceea ce a spus că va face!”. Declarație șocantă despre războiul din Ucraina

Publicat: 1 martie 2022, 17:04 / Actualizat: 1 martie 2022, 19:11

Bernie Ecclestone, afirmație incredibilă despre Vladimir Putin: “Este un om onorabil, a făcut exact ceea ce a spus că va face!”. Declarație șocantă despre războiul din Ucraina

Vladimir Putin, lăudat de Bernie Ecclestone

Getty Images

  • Bernie Ecclestone, declarație halucinantă după ce Rusia a invadat Ucraina
  • Fostul șef din Formula 1 l-a lăudat pe Vladimir Putin

Război în Ucraina | Bernie Ecclestone, declarație halucinantă: “Pe Vladimir Putin, ca persoană, l-am găsit foarte onorabil!”

Bernie Ecclestone a făcut o afirmație șocantă, în care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Vladimir Putin, cel care a ordonat trupelor rusești să invadeze Ucraina, joia trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviul halucinant a fost acordat de omul de afaceri englez la numai o zi după ce Rusia a început războiul în țara vecină.

„Ca persoană, l-am găsit foarte direct şi onorabil. A făcut exact ceea ce a spus că va face fără nicio discuţie.”, a declarat Bernie Ecclestone, pentru Times Radio, citat de news.ro.

Reclamă

Război în Ucraina | Bernie Ecclestone i-a luat apărarea lui Vladimir Putin, după ce președintele Rusiei a atacat țara vecină

Jurnaliştii care l-au intervievat pe Ecclestone i-au atras atenția că Putin nu s-a ţinut de cuvânt când a spus că Rusia nu va invada Ucraina.

„Circumstanţele se schimbă, nu-i aşa?”, l-a apărat din nou britanicul pe președintele Rusiei.

Reclamă

Ecclestone a vorbit și despre cursa de Formula 1 din Rusia, înainte ca aceasta să fie anulată. Businessman-ul de 91 de ani era de părere că Marele Premiu de la Soci, din septembrie, trebuia să fie organizat în condiții normale.

“Cred că depinde foarte mult de care este situaţia exactă dintre Ucraina şi Rusia. Nu va face nicio diferenţă dacă există o cursă în Rusia pentru ce s-a întâmplat în lume. Presupun că oamenii care sunt implicaţi în eveniment sunt cei care vor decide asupra lui. Cum poate cineva să judece ce se întâmplă acum? Poate că există oameni care cred că Rusia a făcut ceea ce trebuie.”, a mai spus Bernie Ecclestone.

Bernie Ecclestone a fost implicat și în fotbal, nu doar în Formula 1. Englezul a ocupat funcția de proprietar al clubului Queens Park Rangers, alături de Flavio Briatore, în perioada 2007-2011.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, averea lui Ecclestone este estimată la 3,3 miliarde de dolari.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Marele Premiu al Rusiei, anulat după ce Vladimir Putin a atacat Ucraina! Anunţul FIA

Federația Internațională de Automobilism (FIA) a anunțat astăzi că Marele Premiu al Rusiei, din septembrie, va fi anulat.

„Campionatul mondial de Formula 1, organizat de FIA, vizitează țări din întrega lume, care au o viziune pozitivă asupra unității oamenilor și a națiunilor. Urmărim cu tristețe și șoc desfășurarea evenimentelor din Ucraina și ne dorim o soluționare rapidă și pașnică a situației din prezent.

Joi seară, Formula 1, FIA și echipele au discutat poziția sportului nostru și, luând în calcul şi punctul de vedere al părților interesate, s-a ajuns la concluzia că este imposibil ca Marele Premiu al Rusiei să se desfășoare în circumstanțele curente.”, au transmis conducătorii FIA.

Citește și:

Va câştiga Simona Halep cel puţin un turneu în 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:04 Jannik Sinner l-a învins pe Daniil Medvedev cu un scor umilitor şi s-a calificat în finală la Miami! 29
mart.
23:46
Mihai Rotaru, mesaj pentru Dan Șucu înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Va avea experiență VIP în mijlocul galeriei”
29
mart.
23:28
Andrei Nicolescu, acuzații de blat după Voluntari – Hermannstadt 1-0: „Gust amar! Mă gândeam că au dispărut prieteniile”
29
mart.
23:13
Cristi Balaj, atac fără precedent la adresa arbitrajului după Sepsi – CFR Cluj 1-1: „Nu vă e ruşine? Ce vrei, Vassaras?”
29
mart.
22:58
Adrian Mutu, dezvăluirea momentului după Sepsi – CFR Cluj 1-1: „Nu am avut niciodată titlul în minte! Cupa e importantă!”
29
mart.
22:55
Daniel Bîrligea a „tunat” la adresa arbitrajului! Atacantul CFR-ului acuză un penalty neacordat: „Avem VAR să îl ţinem în debara”
29
mart.
22:45
Marius Ștefănescu, răspuns pentru Dan Șucu după ce a dat gol în Sepsi – CFR Cluj 1-1: „Fiecare își dă cu părerea”
29
mart.
22:42
Cum arată clasamentul în play-off după Sepsi – CFR Cluj 1-1! Echipa lui Mutu poate ajunge la 10 puncte în spatele FCSB-ului!
29
mart.
22:36
Cristi Manea, anunț despre plecarea de la CFR Cluj după 1-1 cu Sepsi. Ce a spus despre transferul uriaș la Galatasaray
29
mart.
22:24
Sepsi – CFR Cluj 1-1. Echipa lui Adrian Mutu se îndepărtează şi mai mult de titlu! „Briliantul” rămâne fără victorie în play-off
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024