Închide meniul
Video

Bomba sexy de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani” juca fotbal și tenis de picior cu băieții: „Eram blană pe dat cu capul în minge”! Viața de film a Ramonei Olaru

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 octombrie 2021, 14:03

Reclamă

Ramona Olaru, dezvăluiri de senzaţie la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE

Ramona a dezvăluit că era o fire mai băiețoasă. Juca mereu fotbal cu băieții și a devenit expertă la tenis de picior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramona Olaru a jucat tenis de picior și fotbal

Pe lângă fotbal și tenis cu piciorul, Ramona Olaru a jucat și baschet, în școală.

Nu aveam păpuși, îmi făceam din porumb, pentru că avea mătase. Veneam tot timpul murdară. Jucam fotbal cu băieții. Tenis de picior, miuța. Stăteam la fileu de cele mai multe ori. Dădeam cu capul. Eram blană pe dat cu capul în minge. Dădeam bine, la margine, să nu o mai dea înapoi, înjuram, ca băieții.

Făceam sport și la școală. De cele mai multe ori făceam baschet. La miuță, făceam porțile din cărămizi. Am jucat toate jocurile. Am fost majoretă. Eu făceam pampoanele, tot, din benzi de la casete și saci de rafie, pentru că nu aveam din ce„, a povestit Ramona Olaru la AS.ro LIVE.

Ramona Olaru a crescut la o fermă de vaci

Sexy vecina de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a crescut la o fermă de vaci. Ramona Olaru era nevoită să facă zilnic cel puțin 15 kilometri, pe jos, pentru a merge la școală. Vedeta mergea uneori chiar desculță și ajungea acasă seara, după ce se lăsa întunericul.

Reclamă
Reclamă 4

Am crescut la o fermă de vaci. „Pune mâna și dă cu mătură prin curte, că mâine, poimâine faci 6 ani și nu știi să faci nimic”, asta îmi zicea mama. Am mers zilnic 7-8 kilometri pe jos, dus întors, că noi nu aveam școală la fermă. Mergeam pe jos până în primul sat. Era zăpada peste gard.. Nu se mai vedea gardul, nimic, noi aveam doar un tunel și mergeam prin el.

Niciodată nu mi-a fost frică de nimic. Era ceva normal să ai modul ăla de viață. O fetiță se ducea la școală și se întorcea noapte. Prin culturi.

Când era noroi, mă descălțat, că îmi rămânea încălțămintea în noroi, luam cizmulițele în mână. Picioarele mele erau înghețate și pline de noroi. Eram și puțin marginalizați. Dacă îi povestesc acum cuiva, nu mă crede nimeni. Mai am o soră și un frate. Ne-am mutat la fermă și am locuit acolo unde muncea tata„, a dezvăluit Ramona Olaru la AS.ro LIVE.

Reclamă
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și