Închide meniul
Foto

Bucurie uriaşă în familia lui Marius Şumudică! Fiica antrenorului, Sarah, a absolvit facultatea

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iunie 2023, 17:47

Reclamă
Bucurie uriaşă în familia lui Marius Şumudică! Fiica antrenorului, Sarah, a absolvit facultatea

Bucurie uriaşă în familia lui Marius Şumudică!

Sarah Şumudică a absolvit facultatea / Instagram

Bucurie uriaşă în familia lui Marius Şumudică. Sarah Şumudică, fiica antrenorului şi a Lilianei Şumudică, a absolvit facultatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah a publicat ea însăşi, pe contul ei de Instagram, fotografii de la absolvire. Într-una dintre imagini Sarah a apărut alături de părinţii ei, care erau foarte bucuroşi pentru reuşita fiicei lor.

Bucurie uriaşă în familia lui Marius Şumudică!

Cuplul Liliana – Marius Şumudică are doi copii, Sarah şi Marius Şumudică jr. Băiatul lui Marius Şumudică a jucat şi el fotbal în trecut, dar a renunţat la meseria de jucător. De ceva vreme el a început să colaboreze cu tatăl lui, fiind în staff-ul acestuia.

Sarah Şumudică a ales să urmeze Facultatea de Drept, iar acum a absolvit Universitatea Româno – Americană.

Povestea de dragoste dintre Liliana şi Marius Şumudică durează de mai bine de 3 decenii. Antrenorul povestea că el evolua la Sportul când s-au cunoscut.

Reclamă

Marius Şumudică a văzut-o în discotecă pe Liliana şi s-a decis să o cucerească pe cea care avea să îi devină ulterior soţie. Nu i-a fost însă deloc uşor. Liliana nu s-a lăsat cu una-cu două, dar, în cele din urmă, Marius Şumudică a reuşit să o convingă pe Liliana să se mărite cu el.

Sarah Şumudică a absolvit facultatea / Instagram
Sarah Şumudică a absolvit facultatea / Instagram

Cum şi-a cunoscut Marius Şumudică soţia

Şumudică a povestit, în stilul caracteristic, cum a cunoscut-o pe Liliana, cu care are doi copii.

M-am dus în discotecă și am văzut-o pe nevastă-mea dansând. Și acum îmi aduc aminte. Avea o ciocolată și dansa. M-am dus și am luat un cub de ciocolată. S-a uitat urât la mine. Îmbrăcată, așa, ultima modă… Eu aveam 19, 20 de ani, jucam la Sportul.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi ziceam «N-am cum să plec de aici fără fata asta. N-am cum!». Eu pe vremea aia eram amărât, aveam o pereche de blugi și un hanorac. Am mers de la Apaca, din Militari, până acasă în Piață Romană pe jos, gândindu-mă la ea. «Mamă, am de luptat cu fata asta!». M-a ținut la respect vreo șase, șapte luni, pe vremea aia era cu fată mare, cu nu știu ce”, a povestit Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Şumudică a mărturisit că soţia lui a decis ulterior să îl urmeze. Cei doi au depăşit acum 3 decenii de când formează un cuplu.

«Eu renunț și la facultate, vreau să plec cu el la Hunedoara». Repet! Fiind fată mare! Fată mare! Am mers la cușetă până la Hunedoara și eram cei mai fericiți. O iubesc nespus. Este femeia care, eu i-am spus, ferească Dumnezeu!, dacă se întâmplă ceva, cu ea o să mă îngrop de mână”, a mai declarat Marius Şumudică.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și