Închide meniul

Camelia Potec este însărcinată. Mesaj emoţionant: „La cei 41 de ani ai mei, visul s-a îndeplinit!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2023, 11:30

Reclamă
Camelia Potec este însărcinată. Mesaj emoţionant: „La cei 41 de ani ai mei, visul s-a îndeplinit!

Camelia Potec este însărcinată

Camelia Potec a făcut un anunţ emoţionant / AntenaSport

Camelia Potec a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil. Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana olimpică de la Atena este în al 9-lea cer. A ţinut să le explice apropiaţilor de ce nu s-a grăbit să confirme vestea că aşteaptă un copil.

Camelia Potec este însărcinată. Ce le-a transmis fanilor

Fosta înotătoare a postat o imagine specială, care a adunat imediat sute de aprecieri.

Încep săptămâna prin a confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior.

Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată, s-a îndeplinit 😇.

Reclamă

Am decis sa nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine. Nu mi-a fost deloc ușor in primele 2 trimestre de sarcină.

Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru! Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm când m-au întrebat„, a transmis Camelia Potec pe contul ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Potec Camelia (@cameliapotec)

Fostele gimnaste Diana Bulimar şi Monica Roşu au fost printre primele care au felicitat-o. Camelia Potec a fost asalatată cu mesaje!

La începutul acestui an, multipla campioană mondială şi europeană a trecut printr-un şoc. A fost jefuită, la Barcelona, şi a trecut prin momente de panică. Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie a dezvăluit că a făcut „noapte albă” în Catalonia.

Sunt bine, mi-au furat doar o parte din bagaje. Şi au distrus maşina închiriată. Plus stresul, declaraţiile de la poliţie. Seară groaznică! Cel mai important lucru: sunt bine, vreau acasă (mai repede)„, a transmis Potec.

Prețul plătit de David Popovici pentru a scrie istorie, dezvăluit de Camelia Potec

Camelia Potec a dezvăluit problemele cu care se confruntă înotătorii români, atât în timpul probelor, cât și la sesiunile de antrenamente, care durează ore în șir. Președinta FRT a declarat că cele mai des întâlnite sunt problemele musculare, dar totodată, prin faptul că sportivii petrec multe ore în apă, aceștia se confruntă și cu sinuzită, polipi, amigdale sau otite.

Uzura fizică este una foarte mare și în înot cea mai mare problemă este uzura la umeri și, bineînțeles, lăsând la o parte probele de sprint, partea musculară, așa cum s-a întâmplat în cazul Biancăi (n.r. Costea), care, chiar la Campionatele Naționale a avut, la sosire, a încercat să facă o sosire mult mai puternică și a fost nevoie de o operație la cot, de la nivelul presiunii. La sosire, în competiție, ea antrenându-se pentru această cursă pe care a avut-o, dar s-a întâmplat.

La fel s-a întâmplat și cu Robert Glință, cu glezna. În momentul în care ai probe de sprint, ai nevoie de foarte multă pregătire fizică. Și în cazul lui Robert, accidentarea a fost la picior, dar pe uscat, nu în apă, dat tot la un antrenament. În probele de fond, semifond, există foarte mari probleme la umeri. Există foarte multe probleme cu sinuzita, polipi, amigdale, pentru că noi petrecem, sau unii dintre noi am petrecut, alții petrec ore în bazin, câteodată în apă destul de rece.

Reclamă

Atunci când sunt temperaturi afară de -15 – 20 de grade, de cele mai multe ori rămânem cu sinuzite, otite. Și astea ne întrerup tot timpul de la pregătire. Avem nevoie de schimbări de strategie, schimbări de plan, de pregătire, de multe ori neparticipare la competiții”, a declarat Camelia Potec, pentru playsport.ro.

Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka vor fi transmise în exclusivitate în AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie. David Popovici şi Andrei Anghel reprezintă România la competiţia din Japonia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și