Închide meniul
EXCLUSIV

Camelia Potec, noi detalii despre momentele de panică din Barcelona: „M-am plimbat cu parbrizul spart 40 de minute prin oraş!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2023, 17:34 / Actualizat: 25 februarie 2023, 21:36

Camelia Potec, noi detalii despre momentele de panică din Barcelona: „M-am plimbat cu parbrizul spart 40 de minute prin oraş!

Camelia Potec, noi dezvăluiri despre momentele de panică de la Barcelona

Colaj Hepta - AntenaSport

Camelia Potec a oferit noi detalii despre momentele de panică prin care a trecut la Barcelona. Potec a fost jefuită şi a dat detalii în exclusivitate pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana olimpică de la Atena a rămas fără bagaje şi a ajuns în stare de şoc la poliţie. Din fericire, Potec a spus că hoţii nu au apucat să fure şi lucruri de valoare. Potec a dar detalii despre clipele de panică de care a avut parte la Barcelona.

Camelia Potec, noi detalii despre momentele de panică din Barcelona

Într-o parcare la mall, între 8 şi 9 seara. Au luat ce au prins. Probabil că nu au apucat să ia tot. Ce au prins cu o mână. Mi-au luat un ghiozdan, nişte plase de cumpărături cu nişte alimente, nişte plase de cumpărături cu haine. Şi cam atât. Aveam şi laptopul şi aveau şi alte acte, dar erau pe bancheta din spate. Lucrurile de valoare le-au cam ratat. În fugă, au spart portbagajul, geamul din spate. Poliţia nu se deplasează în astfel de evenimente. A trebuit să caut o secţie de poliţie, era vineri seară. Toate secţiile de poliţie erau închise până luni şi era una singură deschisă. Toate cazurile se adunau acolo şi am rămas şocată când am văzut toate cazurile. Eu m-am dus cu maşina fără geam, cu parbrizul spart m-am plimbat prin Barcelona vreo 40 de minute. Unui alt coleg, chiar unui antrenor, i s-a furat telefonul în timp ce mergea prin stradă„, a spus Camelia Potec în exclusivitate pentru AS.ro.

Camelia Potec a mai dezvăluit că îşi va perfecţiona tehnica de autoapărare.

Nu mă aşteptam ca în parcarea unui mall, cu pază şi video, să poată să spargă o maşină. A fost o parcare subterană, am şi plătit tichet. Eu am fost educată, ca în momentul în care se petrece o infracţiune, nu am atins nimic în afară de volan. Era vineri seară şi eram singură. Am luat lecţii de autoapărare şi iau în calcul să mă specializez mai mult„, a spus Camelia Potec, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Iniţial, Camelia Potec a postat, pe Insta Story, mai multe imagini în care a arătat prin ce a trecut. „Jefuită în Barcelona„, a scris românca. Luneta maşinii pe care o închiriase în Spania i-a fost spartă de hoţi. Din portbagaj i-au fost furate mai multe bagaje.

Sunt bine, mi-au furat doar o parte din bagaje. Şi au distrus maşina închiriată. Plus stresul, declaraţiile de la poliţie. Seară groaznică! Cel mai important lucru: sunt bine, vreau acasă (mai repede)„, a transmis Potec.

Poliţiştii au început cercetările, dar Camelia Potec aşteaptă răspunsul anchetatorilor în România. Şi-a dorit să ajungă cât mai repede acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Camelia Potec este unul dintre marii sportivi ai României. A câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2004, de la Atena. Performanţa uriaşă a obţinut-o în proba de 200 de metri liber.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și