Închide meniul
Foto

Camelia Potec şi-a botezat cea de a doua fetiţă! O româncă legendară e naşa copilului! Imagini de la eveniment

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 ianuarie 2024, 18:22 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 23:54

Camelia Potec şi-a botezat cea de a doua fetiţă! O româncă legendară e naşa copilului! Imagini de la eveniment

Camelia Potec şi-a botezat cea de a doua fetiţă!

Camelia Potec şi fetiţa sa proaspăt creştinată. Camelia Potec mai are o fetiţă, în vârstă de 5 ani

Camelia Potec şi-a botezat cea de a doua fetiţă, Celia Gabriela. Naşa copilului este Gabriela Szabo, cea care a creştinat-o şi pe prima fetiţă a Cameliei Potec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La evenimentul foarte important din viaţa Cameliei Potec a fost prezentă şi şefa sportului românesc, Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Camelia Potec şi-a botezat cea de a doua fetiţă!

Camelia Potec mai are o fetiţă de 5 ani, Caelia Ioana. Şefa nataţiei din România a recunoscut că a avut emoţii mari la acest eveniment foarte important din familia ei.

Potec a subliniat că, dacă micuţa va alege să facă sport, o va încuraja în acest sens.

Prezentă la eveniment, Elisabeta Lipă a dezvăluit că are mulţi fini. „La un moment dat am zis că-mi fac o firma: Naşa SRL”, a declarat Elisabeta Lipă.

Reclamă

Elisabeta Lipă şi-ar dori ca micuţa Celia Gabriela să aleagă sportul, având în vedere că mama ei e o fostă campioană a României.

Camelia Potec a analizat evoluțiile românilor de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt: „Suntem foarte fericiți”

Camelia Potec a analizat evoluțiile românilor de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, competiţie care a fost LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY. România a încheiat competiţia cu două medalii de bronz, obţinute de Andrei Ungur şi David Popovici.

„Suntem foarte fericiți. Avem 8 finale și o medalie, dar încă nu tragem linie. La finalul competiției vom vedea cine a mers bine și cine a mers mai puțin bine. Am mai spus acest lucru, obiectivul Federației și al României era o finală și o medalie.

Reclamă 4 / 0/3

Este un campionat european de seniori, un bazin de 25 de metri. Am avut 21 de sportivi calificați, înainte aveam foarte puțini. Speram și știam că ne vom depăși obiectivul, sportivii noștri au arătat o formă foarte bună și la campionatele naționale. După sesiunea de seară vom trage linie.

Pot fi surprize, fiecare competiție este diferită. Fiecare sportiv trăiește altfel aceste competiții. Știam că ei vor avea încredere, au fost mulți oameni în tribune. Toți au avut parte de o experiență extraordinară, toți au avut de învățat. Pentru o parte din sportivi au fost curse extraordinare, în timp ce alții mai au multe de învățat. Am avut în echipă și juniori care au făcut performanță, acest lucru ne dă speranță

Începem să conturăm o echipă. Am profitat de această competiție, i-am adus pe cei mici în arena europeană. Am spus că le este mai ușor, pentru că au fost în fața publicului nostru. Ei sunt foarte fericiți, au avut parte de o experiență unică. Și părinții au fost fericiți. Emoțiile au fost pe măsură”, declara Camelia Potec, în exclusivitate pentru Antena Sport.

„Performanţa a fost extraordinară”

„A fost vorba de a oferi un spectacol pe cinste. Cei care au fost aici, dar și cei care ne-au urmărit au avut parte de o experiență senzațională.

(n.r. despre performanța lui Andrei Ungur) Nu am de unde să știu cum se simt sportivii, dar mi-am dorit foarte mult să se califice. A reușit asta, a făcut-o extraordinar de bine, s-a calificat în finală. M-am bucurat că a obținut locul al 3-lea, a meritat acea medalie, s-a văzut că a luptat, că și-a dorit. Performanța a fost extraordinară”, a mai spus Potec.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și