Închide meniul
EXCLUSIV

Camelia Potec a analizat evoluțiile românilor de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt: „Suntem foarte fericiți”

Alex Ioniță Publicat: 10 decembrie 2023, 10:51 / Actualizat: 10 decembrie 2023, 12:40

Camelia Potec a analizat evoluțiile românilor de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt: Suntem foarte fericiți”

Camelia Potec a analizat evoluțiile românilor de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Camelia Potec / AntenaSport

Camelia Potec a analizat evoluțiile românilor de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a vorbit despre competiția care se va încheia pe data de 10 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatele organizate la Otopeni sunt live în AntenaPLAY și as.ro/live. Până în momentul de față, România a obținut o medalie, de bronz, prin Andrei Ungur. Sportivul nostru a obținut locul al 3-lea în finala probei de 100 de metri spate masculin.

Camelia Potec a analizat evoluțiile românilor de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

După finalul sesiunii de dimineață, de pe data de 10 decembrie, Camelia Potec a dezvăluit faptul că reprezentanții Federației sunt foarte mulțumiți de prestația sportivilor. Președintele a menționat că înotătorii noștri au bătut toate obiectivele stabilite de Federație și speră că, după această competiție, România va avea o echipă cu o experiență mult mai mare.

„Suntem foarte fericiți. Avem 8 finale și o medalie, dar încă nu tragem linie. La finalul competiției vom vedea cine a mers bine și cine a mers mai puțin bine. Am mai spus acest lucru, obiectivul Federației și al României era o finală și o medalie.

Este un campionat european de seniori, un bazin de 25 de metri. Am avut 21 de sportivi calificați, înainte aveam foarte puțini. Speram și știam că ne vom depăși obiectivul, sportivii noștri au arătat o formă foarte bună și la campionatele naționale. După sesiunea de seară vom trage linie.

Pot fi surprize, fiecare competiție este diferită. Fiecare sportiv trăiește altfel aceste competiții. Știam că ei vor avea încredere, au fost mulți oameni în tribune. Toți au avut parte de o experiență extraordinară, toți au avut de învățat. Pentru o parte din sportivi au fost curse extraordinare, în timp ce alții mai au multe de învățat. Am avut în echipă și juniori care au făcut performanță, acest lucru ne dă speranță

Începem să conturăm o echipă. Am profitat de această competiție, i-am adus pe cei mici în arena europeană. Am spus că le este mai ușor, pentru că au fost în fața publicului nostru. Ei sunt foarte fericiți, au avut parte de o experiență unică. Și părinții au fost fericiți. Emoțiile au fost pe măsură”, a spus Camelia Potec, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Camelia Potec: „Un spectacol pe cinste”

De asemenea, președintele Federației a spus că persoanele care au urmărit competiția, din tribunele Complexului de Natație din Otopeni sau live în AntenaPLAY și as.ro/live, au avut parte de o experiență senzațională. Totodată, a vorbit și despre performanța lui Andrei Ungur care, până în momentul de față, a obținut singura medalie a României de la această competiție.

„A fost vorba de a oferi un spectacol pe cinste. Cei care au fost aici, dar și cei care ne-au urmărit au avut parte de o experiență senzațională.

(n.r. despre performanța lui Andrei Ungur) Nu am de unde să știu cum se simt sportivii, dar mi-am dorit foarte mult să se califice. A reușit asta, a făcut-o extraordinar de bine, s-a calificat în finală. M-am bucurat că a obținut locul al 3-lea, a meritat acea medalie, s-a văzut că a luptat, că și-a dorit. Performanța a fost extraordinară”, a mai spus Potec.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și