Închide meniul

Camila Giorgi nu vine în România, dar îşi "răsfaţă" fanii pe reţelele de socializare. Imaginile postate cu trupul său perfect

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 10:34 / Actualizat: 7 iulie 2022, 17:24

Camila Giorgi nu vine în România, dar îşi "răsfaţă" fanii pe reţelele de socializare. Imaginile postate cu trupul său perfect

Instagram Camila Giorgi

Camila Giorgi

Iniţial, Camila Giorgi trebuia să vine cu echipa Italiei în România pentru a juca partida din FED Cup. Camila Giorgi s-a infectat cu Covid-19 şi nu va juca în această partidă. Vestea a picat cum nu se putea mai rău pentru fanii săi înfocaţi din România, care abia aşteptau să o vadă pe viu pe una dintre cele mai frumoase jucătoare din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camila Giorgi se află în carantină în SUA, de unde a transmis un mesaj de încurajare pentru colegele sale din naţionala Italiei.

Îmi pare foarte rău că nu pot participa la meciul din România alături de coechipierele mele, îmi doream foarte mult să joc cu echipa naţională şi să-mi aduc contribuţia la echipă”, a spus Camila Giorgi.

Camila Giorgi, o prezenţă constantă în sălile de fitness

Camila Giorgi este o prezenţă constantă în sălile de fitness. Frumoasa italiancă nu ratează nicio ocazie pentru a merge să facă sport şi să se menţină în formă. Acesta este şi secretul pentru cre Camila Giorgi întoarce toate privirile oriunde ar merge. Corpul său perfect nu poate trece neobservat.

Exemplul Camilei Giorgi îl poţi urma şi tu. Şi fără să te mai deplasezi la sala de fitness. Poţi să ai sala ta de sport chiar la tine acasă cu ajutorul AloShop.

Reclamă

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Poţi avea sala ta de forţă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine. Noi te ajutăm să faci asta.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și