Închide meniul

Campionii de la karate, dezvăluiri la AS.RO LIVE! Cum au ajuns la sport juniorii de aur: „A devenit o pasiune”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 septembrie 2021, 11:01

  • Maria Coman şi Petru Comănescu, senzaţiile de la karate
  • Sunt cei mai buni la juniori

Maria Coman şi Petru Comănescu realizează performanţe de senzaţie încă din vremea junioratului. Deja, de două luni, Maria Coman a ajuns numărul 1 în clasamentul mondial la junioare, după mai multe rezultate excelente la concursurile de karate. Dinamovista de 16 ani e prima în topul mondial al junioarelor karatiste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirile campionilor de la karate

Maria e deja vicecampioană mondială la karate. A reuşit această performanţă încă de anul trecut. După ce a strâns puncte timp de mai mulți ani, Maria a urcat pe locul 1 în clasamentul mondial WKF la categoria junioare +59kg. Este pentru prima dată în istorie când se întâmplă acest lucru. A venit la AS.RO LIVE şi şi-a spus povestea. Maria nu face doar karate. Gimnastica aerobică e al doilea sport pe care îl practică.

„Nu-mi aduc aminte prima zi. Mergeam cu fratele meu la antrenamente. Mă jucam pe acolo. Am zis să încerc şi eu să văd cum este. Mi-a plăcut de la început. Fac în paralel cu gimnastică aerobică. Prima dată m-am apucat de karate, apoi şi gimnastică aerobică. Karate spune toată lumea că e un sport pentru băieţi. M-am dus pentru autoapărare, dar a devenit o pasiune între timp.

Reclamă

UN VIS DEVENIT REALITATE! Locul 1 în clasamentul mondial de karate WKF ranking, la categorja junioare +59 kg. Mulțumesc bunului Dumnezeu si tuturor celor care m-au antrenat, indrumat si ajutat sa ajung pana aici!”, a spus Maria Coman la AS.RO LIVE.

Avem viitor şi la băieţi

Petru Comănescu este şi el un puşti minune al sportului românesc. Acesta a obţinut medalia de aur la Karate 1 Youth League Jesolo, competiție WKF de top la care au participat 3.180 de sportivi din 65 de țări. „Am început la 3 ani. Fratele meu a început la karate şi am zis să vin şi eu. Fratele meu avea 6 ani, eu 3 ani. Mă duceam cu cărţile de colorat la antrenamente. Eu mă luptam cu sensei. Mi-a plăcut şi am rămas acolo, de la trei ani”, a dezvăluit Petru.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.RO LIVE | Maria Coman a fost invitata lui Dan Pavel
Extra • 28 feb., 11:20
AS.RO LIVE | Maria Coman a fost invitata lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie spuse de karatista de la Dinamo
Campioana olimpică la Karate luptă duminică la București! Cei mai buni luptători români participă la Contact Open
FIGHT • 24 oct., 12:30
Campioana olimpică la Karate luptă duminică la București! Cei mai buni karateka români participă la Contact Open
Rezultaet excelente pentru sportivii români la Campionatul European de Karate
FIGHT • 21 iun., 10:12
Rezultate excelente la Campionatul European de Karate! 4 medalii pentru lotul României
Ulyana Pcholkina
Extra • 26 apr., 19:30
Drama prin care a trecut Ulyana Pcholkina în Bucha. Imobilizată în scaun cu rotile, fosta karatistă a scăpat din infern: „A fost îngrozitor”
Își vinde medalia olimpică. ”Singurul meu vis este să alungăm inamicul din Ucraina”
FIGHT • 1 apr., 14:58
Își vinde medalia olimpică. ”Singurul meu vis rămas este să alungăm inamicul din Ucraina”