Închide meniul
Foto

Casa lui Theo Hernandez a fost atacată de hoți! Iubita și fiul de 6 luni se aflau în locuință

Alexandru Ivan Publicat: 19 octombrie 2022, 17:12

Reclamă
Casa lui Theo Hernandez a fost atacată de hoți! Iubita și fiul de 6 luni se aflau în locuință

Casa lui Theo Hernandez a fost atacată de hoți

Theo Hernandez, alături de iubita sa, Zoe / Profimedia

Casa lui Theo Hernandez a fost atacată de hoți. Iubita și fiul de 6 luni al fotbalistului de la AC Milan se aflau în locuință când s-a produs jaful.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O spargere a avut loc, marţi, la domiciliul fotbalistului echipei AC Milan, Theo Hernandez, reltează Gazzetta dello Sport.

Casa lui Theo Hernandez a fost atacată de hoți

În locuinţa din Cassano Magnago se aflau în momentul spargerii iubita jucătorului, Zoe Cristofoli, şi bebeluşul lor de şase luni.

Nu s-au comis violenţe, însă hoţii au plecat cu mai multe obiecte de valoare. Momentan nu se cunoaște suma lor.

Reclamă

 

Theo Hernandez și Zoe Cristofoli s-au despărțit în mai 2021, dar s-au împăcat

Fotbalistul lui AC Milan și iubita lui au trecut printr-o perioadă tumultoasă în relație. Cei doi chiar s-au despărțit în mai 2021. Erau împreună de un an.

S-a terminat relaţia cu Theo. Sunt singură acum! Am mulți prieteni în lumea fotbalului dar, momentan, nu mă întâlnesc cu nimeni„, a declarat Zoe într-un interviu pentru Corriere dello Sport, la vremea respectivă.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt și au decis să-și mai acorde o șansă. În octombrie 2021, Zoe Cristofoli anunța că este însărcinată cu primul lor copil.

Zoe face senzaţie pe reţelele sociale, acolo unde a depășit un milion de urmăritori. Postările ei adună, de fiecare dată, zeci de mii de aprecieri.

Theo Hernandez e jucător de bază la AC Milan

După ce a debutat cu succes la Alavés în prima ligă spaniolă, Theo Hernandez a fost transferat în 2017 la Real Madrid şi împrumutat în vara lui 2018 la Real Sociedad.

În 2019, după o întâlnire cu legendarul Paolo Maldini pe plajele din Ibiza, francezul a semnat o înţelegere cu AC Milan în valoare de 20 de milioane de euro.

Theo Hernandez a fost providenţial pentru rossoneri în ultima ediţie de campionat, când au câștigat titlul. Fundaşul de 25 de ani a marcat 5 goluri în 32 de apariţii şi şi-a ajutat echipa să devină din nou campioană a Italiei după o pauză de 11 ani! Internaţionalul francez și-a prelungit contractul cu Milan până în 2026, iar cota lui de piaţă a ajuns la 50 de milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și