Închide meniul
Foto

Cât a costat buchetul de mireasă al Sandrei Izbaşa: „Era singura persoană din România care putea face asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 10:23

Reclamă
Cât a costat buchetul de mireasă al Sandrei Izbaşa: „Era singura persoană din România care putea face asta!”

Sandra Izbaşa, reacţie emoţionantă după ce s-a căsătorit religios

Sandra Izbaşa în rochie de mireasă, alături de Răzvan Bănică / AntenaSport

Sandra Izbaşa s-a cununat religios cu Răzvan Bănică la finalul lunii iulie şi a atras toate privirile. Atât rochia, cât şi buchetul de mireasă au fost perfect alese pentru un asemenea eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandra Izbaşa a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a căsătorit religios cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică jr. La doi ani după ce a avut cununia civilă, fosta campioană olimpică de la Beijing şi Londra a ajuns şi în faţa altarului.

Răzvan Babană este cel care s-a ocupat de toate detaliile şi a dezvăluit şi cât a costat superbul buchet de mireasă al Sandrei Izbaşa.

Cât a costat buchetul de mireasă al Sandrei Izbaşa

„Atunci când vine vorba de evenimente, studiez cu atenție fiecare mireasă. Îi studiez profilul de Facebook, profilul de Instagram și mă uit să văd ce fel de flori postează. Discut despre florile lor preferate, despre nuanțe, despre tot ce visează ele. Le cer să îmi arate modele cu ce vor, decorațiuni și așa mai departe. Eu pot să reproduc totul unu la unu.

Cât despre buchetul Sandrei, din punctul meu de vedere, am considerat că e singura persoană din România care poate să introducă un nou concept, adică să aibă un buchet în formă de cerc și m-am dus automat cu gândul la cercurile de la Olimpiadă și am zis că ea neapărat trebuie să aibă așa ceva.

Reclamă

A avut niște emoții, dar a fost foarte încântată. Costul unui buchet precum l-a avut ea ajunge până la 800 de euro, căci e lucrat manual, e și manopera la mijloc”, a spus Răzvan Babană, pentru fanatik.ro.

Cei doi îndrăgostiţi au avut două perechi de naşi. Sandra Izbaşa a decis ca una dintre naşele ei să fie chiar Andreea Răducan, campioana olimpică de la Sydney, din 2000.

Sandra Izbaşa are în palmares două medalii de aur la Jocurile Olimpice, obţinute la Beijing 2008 și Londra 2012. În total, ea a cucerit 17 medalii în carieră, la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice. Retrasă din gimnastică în 2014, atunci când avea doar 24 de ani, Sandra Izbaşa activează ca antrenoare în cadrul clubului CSA Steaua. Ea a fost legitimată la CSA Steaua şi în perioada în care evolua în competiţii.

Reclamă 4 / 0/3

Sandra Izbaşa, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan Bănică

Frumoasa blondă a recunoscut că nu a avut în tinereţe timp să îşi facă iubiţi. Ea a mărturisit că prima ei dragoste a reprezentat-o chiar soţul ei, actorul Răzvan Bănică.

Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani. N-am avut timp de relații, nu poți să faci două lucruri bine, în același timp. M-am axat pe sportul de mare performanță. Este inteligent, carismatic, iubesc modul în care comunicăm, empatia, devotamentul, suntem făcuți unul pentru celălalt. M-a atras foarte mult cu inteligența lui. Are un simț al umorului cu care m-a cucerit. El le are pe toate, m-a învățat să și gătesc, e foarte priceput”, declara Sandra Izbaşa, citată de prosport.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și