Închide meniul
Foto

Sandra Izbaşa a îmbrăcat rochia de mireasă şi a fost dusă la altar de Răzvan Bănică. Imagini spectaculoase de la nuntă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2023, 16:46 / Actualizat: 30 iulie 2023, 20:40

Reclamă
Sandra Izbaşa a îmbrăcat rochia de mireasă şi a fost dusă la altar de Răzvan Bănică. Imagini spectaculoase de la nuntă!

Sandra Izbaşa a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a căsătorit religios cu actorul Răzvan Bănică

Sandra Izbaşa şi Răzvan Bănică / Colaj Instagram/AntenaSport

Sandra Izbaşa a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a căsătorit religios cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică jr. La doi ani după ce a avut cununia civilă, fosta campioană olimpică de la Beijing şi Londra a ajuns şi în faţa altarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandra şi Răzvan şi-au unit destinele după un an de relaţie. S-au cunoscut prin intermediul Anei Baniciu şi de atunci sunt de nedespărţit. Fosta gimnastă îi anunţase pe fani că urmează unul dintre cele mai aşteptate momente din viaţa ei.

Sandra Izbaşa a îmbrăcat rochia de mireasă şi a fost dusă la altar de Răzvan Bănică

Vara aceasta voi îmbrăca rochia de mireasă! Este un moment pe care îl aștept cu sufletul plin de emoție! Abia aştept să o vedeţi şi voi”, spunea Sandra Izbaşa, la începutul acestei luni, pe contul ei de Facebook.

Astăzi a avut loc nunta Sandrei Izbaşa, iar de la eveniment nu a lipsit fostul ei antrenor, Octavian Bellu. Mirii şi-au făcut apariţia la biserică într-o maşină de epocă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ziua cea mare a venit! Cei mai frumoşi ani sunt în faţa noastră. Te iubesc„, a fost mesajul pe care i l-a scris Sandra Izbaşa lui Răzvan Bănică, pe reţelele sociale.

Reclamă

Cei doi îndrăgostiţi au avut două perechi de naşi. Sandra Izbaşa a decis ca una dintre naşele ei să fie chiar Andreea Răducan, campioana olimpică de la Sydney, din 2000.

Sandra Izbaşa are în palmares două medalii de aur la Jocurile Olimpice, obţinute la Beijing 2008 și Londra 2012. În total, ea a cucerit 17 medalii în carieră, la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice. Retrasă din gimnastică în 2014, atunci când avea doar 24 de ani, Sandra Izbaşa activează ca antrenoare în cadrul clubului CSA Steaua. Ea a fost legitimată la CSA Steaua şi în perioada în care evolua în competiţii.

Sandra Izbaşa, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan Bănică

Frumoasa blondă a recunoscut că nu a avut în tinereţe timp să îşi facă iubiţi. Ea a mărturisit că prima ei dragoste a reprezentat-o chiar soţul ei, actorul Răzvan Bănică.

Reclamă 4 / 0/3

Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani. N-am avut timp de relații, nu poți să faci două lucruri bine, în același timp. M-am axat pe sportul de mare performanță. Este inteligent, carismatic, iubesc modul în care comunicăm, empatia, devotamentul, suntem făcuți unul pentru celălalt. M-a atras foarte mult cu inteligența lui. Are un simț al umorului cu care m-a cucerit. El le are pe toate, m-a învățat să și gătesc, e foarte priceput”, declara Sandra Izbaşa, citată de prosport.ro.

Şi Cătălina Ponor s-a cununat religios în această lună

Cătălina Ponor s-a cununat religios şi şi-a botezat fiul! Fostele sale colege din echipa naţională de gimnastică, Andreea Răducan, Monica Roşu şi Sandra Izbaşa au fost alături de Cătălina Ponor în această zi mare.

Cătălina Ponor s-a cununat astăzi religios cu Bogdan Jianu. Cei doi erau deja cununaţi civil. Tot astăzi, ei au făcut botezul fiului lor.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu şi-au unit destinele în faţa Domnului la o biserică din Manasia, județul Ialomița. Aici a avut loc şi botezul fiului lor.

Între Cătălina Ponor şi soţul ei, Bogdan Jianu, e o diferenţă de vârstă de 18 ani, dar acest lucru nu are nicio importanţă. Cei doi se înţeleg de minune.

E vremea să sărbătorim! Casă de piatră, Cătălina și Bogdan”, a scris Andreea Răducan pe Instagram.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și