Închide meniul
Foto

Cât a plătit Ianis Hagi pentru costumul purtat la cununia cu Elena! Suma scoasă din buzunar de fiul „Regelui”

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2023, 11:00

Reclamă
Cât a plătit Ianis Hagi pentru costumul purtat la cununia cu Elena! Suma scoasă din buzunar de fiul „Regelui”

Cât a plătit Ianis Hagi pentru costumul purtat la cununia cu Elena

Ianis Hagi și soția lui, Elena/ Orangesport.ro

S-a aflat cât a plătit Ianis Hagi pentru costumul purtat la cununia cu Elena. Fiul „Regelui” a fost extrem de elegant în ziua cea mare, însă suma scoasă din buzunar pentru hainele pe care le-a purtat nu este una deloc mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi și logodnica lui, Elena Tănase, s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Cei doi au dat o petrecere mare la un restaurant select din Nordul Bucureștiului, acolo unde au fost prezenți peste 400 de invitați.

Cât a plătit Ianis Hagi pentru costumul purtat la cununia cu Elena

În ziua în care s-a cununat civil cu Elena, Ianis Hagi a avut o ținută impecabilă. Fiul „Regelui” a purtat un costum negru, cu papion de aceeași culoare, și în picioare a avut pantofi foarte eleganți, care se potriveau perfect cu ținuta.

Conform cancan.ro, Ianis Hagi a plătit aproximativ 3000 de euro pentru ținuta sa de la cununia civilă.

De cealaltă parte, Elena, soția lui Ianis Hagi, a strălucit la marele eveniment. (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Aceasta a purtat o rochie roșie lungă, care a costat mult mai mult față de ținuta purtată de Ianis Hagi. Concret, rochia Elenei a costat 10.000 de euro.

Reclamă

Ianis Hagi și Elena au ales să se cunune civil la jumătate de an după ce fiul „Regelui” și-a cerut în căsătorie partenera, la Paris. La momentul respectiv, internaționalul român i-a pus iubitei sale pe deget un inel în valoare de 50.000 de euro.

Ianis Hagi, dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena

Ianis Hagi a făcut o dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena Tănase. Ianis Hagi a spus că se descurcă la fel de bine ca pe terenul de fotbal şi pe ringul de dans.

„Mă descurc pe ringul de dans, pentru că sunt machedon şi am învăţat de mic să dansez la fiecare eveniment, nuntă, botez, orice. Mă descurc, nu mă fac de ruşine. Aşa mi-a spus tata de mic: şi fotbal, şi pe ringul de dans”, a spus Ianis Hagi conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a vorbit despre realizările sale din 2023, revenirea după accidentare, mutarea în Spania și calificarea la EURO 2024 cu naționala României, dar și evenimentul important din viața personală.

„E o zi specială, așa a vrut Dumnezeu, să fie cununia civilă în prima zi de Crăciun. O să fie o zi de care o să ne aducem mereu aminte. Suntem fericiți, avem două familii care ne respectă, ne susțin necondiționat, ne iubesc și noi la rândul nostru îi iubim și îi respectăm și suntem fericiți că am făcut acest pas important în viața noastră.

Pentru 2024, să fie toată lumea sănătoasă. Eu sper să fiu tot așa sănătos, familia, putere de muncă și, cum am zis să fim sănătoși. Atâta timp cât ești sănătos, ai putere de muncă și poți să îți realizezi obiectivele”, a declarat Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și