Închide meniul
Foto

Ianis Hagi, dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena: „Nu mă fac de ruşine, aşa mi-a spus tata de mic”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 decembrie 2023, 21:55

Reclamă
Ianis Hagi, dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena: „Nu mă fac de ruşine, aşa mi-a spus tata de mic”

Marii absenți de la cununia lui Ianis Hagi

Sursa orangesport.ro

Ianis Hagi a făcut o dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena Tănase. Ianis Hagi a spus că se descurcă la fel de bine ca pe terenul de fotbal şi pe ringul de dans.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Ianis a glumit şi a spus că acesta a fost şi sfatul pe care l-a primit de la tatăl său atunci când era mic. Gică Hagi a dovedit de-a lungul anilor că se pricepe la dans la fel de bine cum a făcut-o la fotbal. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO DE LA CUNUNIA CIVILĂ A LUI IANIS HAGI)

Ianis Hagi, dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena

Mă descurc pe ringul de dans, pentru că sunt machedon şi am învăţat de mic să dansez la fiecare eveniment, nuntă, botez, orice. Mă descurc, nu mă fac de ruşine. Aşa mi-a spus tata de mic: şi fotbal, şi pe ringul de dans”, a spus Ianis Hagi conform fanatik.ro.

Reacţie lui Ianis Hagi, după ce s-a cununat cu Elena Tănase

Ianis Hagi a vorbit despre realizările sale din 2023, revenirea după accidentare, mutarea în Spania și calificarea la EURO 2024 cu naționala României, dar și evenimentul important din viața personală.

„E o zi specială, așa a vrut Dumnezeu, să fie cununia civilă în prima zi de Crăciun. O să fie o zi de care o să ne aducem mereu aminte. Suntem fericiți, avem două familii care ne respectă, ne susțin necondiționat, ne iubesc și noi la rândul nostru îi iubim și îi respectăm și suntem fericiți că am făcut acest pas important în viața noastră.

Reclamă

Vreau să le mulțumim tuturor, pe 25 decembrie, prima zi de Crăciun, că sunt alături de noi și sper să se distreze.

Pentru 2024, să fie toată lumea sănătoasă. Eu sper să fiu tot așa sănătos, familia, putere de muncă și, cum am zis să fim sănătoși. Atâta timp cât ești sănătos, ai putere de muncă și poți să îți realizezi obiectivele, a declarat Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și