Închide meniul
Foto

Cât costă „pijamalele” cu care Denis Alibec a venit în cantonamentul naţionalei! Unii oameni îşi iau maşină de banii aceştia!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 octombrie 2023, 17:50

Cât costă „pijamalele” cu care Denis Alibec a venit în cantonamentul naţionalei! Unii oameni îşi iau maşină de banii aceştia!

Cât costă "pijamalele" cu care Denis Alibec a venit în cantonamentul naţionalei

Ţinuta lui Denis Alibec la sosirea în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia / Instagram

Denis Alibec a apărut cu o ţinută extravagantă la cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia. Un internaut a numit hainele respective „pijamale”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei bine, ţinuta lui Denis Alibec costă aproape 10.000 de euro, cât dau unii oameni pe o maşină.

Cât costă „pijamalele” cu care Denis Alibec a venit în cantonamentul naţionalei!

Potrivit digisport.ro, jacheta cu care a apărut Denis Alibec în cantonament costă 3.300 de euro, blugii costă 2.300 de euro, iar pe rucsac atacantul naţionalei a plătit 4.200 de euro. În total, o ţinută de 9.800 de euro. „Ce-i cu pijamalele astea?”, a fost întrebat Alibec de un internaut pe Instagram.

Denis Alibec câştigă 800.000 de dolari pentru 8 luni de contract la formaţia Muaither, proaspăt promovată în prima ligă din Qatar.

Atacantul naţionalei a impresionat deja în tricoul lui Muaither, marcând un gol fabulos, de la 30 de metri, în meciul cu Al Ahli Doha. Partida s-a încheiat cu victoria lui Al Ahli Doha cu 4-2, dar execuţia lui Alibec le-a atras atenţia tuturor.

Reclamă

Alibec reuşise să marcheze şi anterior pentru Muaither, în partida cu Al-Duhail.

Un internaut a spus despre hainele cu care a sosit Alibec în cantonamentul de la Mogoşoaia că sunt "pijamale"
Un internaut a spus despre hainele cu care a sosit Alibec în cantonamentul de la Mogoşoaia că sunt „pijamale”

Lotul României pentru dubla cu Belarus şi Andorra. Surprizele lui Edi Iordănescu

România o va întâlni pe Belarus pe 12 octombrie, de la 21:45, în deplasare şi pe Andorra pe 15 octombrie, acasă, tot de la 21:45. Belarus – România e transmis LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Iată lotul României pentru dubla cu Belarus şi Andorra.

Printre surprizele selecţionerului Edi Iordănescu se numără convocarea lui Florin Niţă, Denis Drăguş şi Louis Munteanu.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul României pentru dubla cu Belarus şi Andorra

PORTARI
Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 5/0), Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI
Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 12/1), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 9/0), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 21/1), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 30/2), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0);

MIJLOCAȘI
Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 2/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 48/2), Nicolae Stanciu (Damac FC | Arabia Saudită, 62/13), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 32/4), Darius Olaru (FCSB, 13/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 11/1), Dennis Man (Parma | Italia, 19/6), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 27/2), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 14/4), Florinel Coman (FCSB, 9/0);

ATACANȚI
Denis Alibec (Muaither | Qatar, 33/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 5/2), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0), Louis Munteanu (Farul Constanța, 0/0).

Mesajul selecționerului Edi Iordănescu înainte de meciurile cu Belarus și Andorra

Edi Iordănescu a transmis şi un mesaj înainte de dubla tricolorilor cu Belarus şi Andorra. România ocupă în momentul de faţă locul 2 în grupa I a preliminariilor EURO 2024.

Naţionala are 12 puncte obţinute în 6 partide, cu un punct mai mult decât ocupanta locului 3, Israel.

Abordăm această acțiune cu același spirit de luptă și unitate pe care l-am consolidat. Parcurgem o perioadă extrem de condensată dintr-un program cu ritm încărcat, dar am reușit împreună să demonstrăm că nimic nu e prea greu când toți suntem concentrați total la singurul obiectiv: calificarea la EURO 2024.

Reclamă

În selecție, respectăm în continuare principiile care ne-au confirmat performanța. Am urmărit, am analizat și am decis cu încredere deplină în tricolorii care constituie deja un nucleu cu rezultate bune pentru România.

Vă împărtășesc mesajul cu care aștept tricolorii în pregătirea partidelor cu Belarus și Andorra:

„Suntem pe loc de calificare şi neînvinşi în grupă”

Ne-am câștigat prin dăruire și sacrificii poziția, am luptat și nu depindem de nimeni în afară de noi! Suntem pe loc de calificare și neînvinși în grupă, dar să nu uităm cât de greu s-a obținut fiecare punct, ce a însemnat fiecare secundă din această campanie!
Trebuie să fim deplin conștienți și responsabili ACUM pentru ca nu cumva să ne iluzionăm că ne așteaptă cineva cu 6 puncte în aceste zile! N-am primit nimic de-a gata, ne-am câștigat prezentul iar acum trebuie să ne câștigăm și viitorul!

Așa cum am obținut totul în această campanie, în ciuda îndoielilor de început, în fața unor adversari considerați mai valoroși, trecând peste slăbiciunile noastre și devenind mereu mai buni, așa trebuie să jucăm și acum: cu toată ființa, în fiecare secundă!

„Trebuie să jucăm cu toată fiinţa”

Sunt convins că românii de pretutindeni vor fi cu sufletul lângă noi la meciul cu Belarus. Iar pe teren propriu, cu Andorra, vom fi și mai puternici prin cei mai tineri suporteri din tribune. Pentru că ei sunt inima fotbalului iar noi avem responsabilitatea de a le oferi un model de performanță și de a le răsplăti dragostea cu bucurie.

Cu entuziasm și convingere,

Edward Iordănescu
Selecționer echipa națională de fotbal a României”, a transmis Edi Iordănescu, citat de frf.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și