Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă e iubita lui Alexandru Işfan! Ea e tânăra care a atras toate privirile la Universitatea Craiova – Farul

Bogdan Stănescu Publicat: 14 mai 2023, 13:41

Reclamă
Cât de frumoasă e iubita lui Alexandru Işfan! Ea e tânăra care a atras toate privirile la Universitatea Craiova – Farul

Cât de frumoasă e iubita lui Alexandru Işfan!

Alexandru Isfan şi iubita lui, Ana / Instagram

Alexandru Işfan (23 de ani) are un retur de sezon mai puţin reuşit. Transferat în iarnă de Mihai Rotaru pentru o sumă consistentă de bani, el nu a dat încă randamentul scontat. Din fericire pentru el, lucrurile stau foarte bine în viaţa personală. Iată cât de frumoasă e iubita lui Alexandru Işfan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra obişnuieşte să meargă la meciurile Universităţii Craiova şi, potrivit gsp.ro, a fost în tribune şi la Universitatea Craiova – Farul 1-1.

Cât de frumoasă e iubita lui Alexandru Işfan!

Ana a mers să îşi susţină iubitul la meciul cu Farul Constanţa. Sursa citată notează că frumoasa blondă a atras toate privirile în tribune.

Alexandru Işfan a fost titular în Universitatea Craiova – Farul 1-1. Introdus în teren de antrenorul Eugen Neagoe în spatele vârfului Markovic, Işfan a jucat tot meciul.

El a primit un cartonaş galben în prelungirile partidei.

Reclamă

Işfan şi Ana şi-au făcut publică relaţia iarna trecută.

Gică Craioveanu îi ia apărarea lui Işfan, după ce acesta a fost criticat

Alexandru Işfan a fost cumpărat în iarnă de către Mihai Rotaru cu 650.000 de euro.

Până acum Alexandru Işfan nu a convins în tricoul Universităţii Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vorbim de calități, vorbim de ultimele lui 10 meciuri. Ultimele 7-8 meciuri la Pitești a jucat doar pentru că se gândeau că îl vor vinde. Și l-au vândut! Hai să ne uităm pe cifre. E o perspectivă, de-aia s-au plătit niște bani. El d-aia și joacă. Miculescu are ghinionul că joacă Cordea. Și joacă foarte bine. La Ișfan nu joacă nimeni. Ișfan nu are presiunea concurenței”, declara în urmă cu câteva luni Robert Niță pentru fanatik.ro.

Gică Craioveanu i-a luat apărarea lui Işfan. „Abia a venit. Nu-i ușor pentru el. Antrenor nou, sistem nou, cu totul alte obiective. Una e să joci la Pitești, în fața a 1.000 de spectatori, alta e să joci cu 8.000-10.000 de fani înfierbântați în tribune, pe «Oblemenco». Îmi place la el că nu se ascunde, cum se spune. Nu fuge de minge, o caută”, a declarat Gică Craioveanu.

Sorin Cârţu, mesaj tranşant după Universitatea Craiova – Farul 1-1: „Un an ratat”

Sorin Cârţu a transmis un mesaj tranşant după Universitatea Craiova – Farul 1-1. Preşedintele Universităţii Craiova consideră că sezonul a fost unul ratat pentru echipa sa.

Am dominat meciurile cu CFR și FCSB, puteam lua minim 8 puncte, nu zic pe toate. Noi am luat doar 3… trebuia să avem încă 5 puncte în plus. Acum avem șanse mici să ajungem în cupele europene. Un an ratat!

N-am știut să concretizăm, să fie eficienți în anumite momente decisive. Am dat șansă adversarului. Cum a fost și în această seară. Nu avem tăria, concentrarea și responsabilitatea aia maximă din anumite momente.

Trebuie analizat cu echilibru ce facem. Nu a fost o dezamăgire așa, doar că am ratat foarte mult. Au fost momente în care puteam mai mult. Sunt mâhnit.

Toate campionatele au început cu obiective mărețe, să luăm campionat, să luăm cupa. Trebuie o analiză pertinentă, lipsită de subiectivism, pentru fiecare jucător. Vom vedea la momentul respectiv”, a declarat Sorin Cârțu pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu Vezi toate știrile
Citește și