Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu: „La mulţi ani, dragostea mea!” Imagine rară

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2023, 15:20

Reclamă
Cât de frumoasă este Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu: „La mulţi ani, dragostea mea!” Imagine rară

Adrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare

Instagram Adrian Mutu

Cât de frumoasă este Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu. Adriana este fiica cea mare pe care Adrian Mutu o are din căsnicia cu frumoasa Consuleo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu i-a transmis un mesaj emoţionant fiicei sale în ziua în care aceasta împlineşte 17 ani. Adriana a devenit o adevărată domnişoară şi este de o frumuseţe izbitoare.

Cât de frumoasă este Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu

La mulţi ani, dragostea mea„, a fost mesajul emoţionant pe care Adrian Mutu l-a transmis fiice sale. „Îţi mulţumesc, tată„, a fost răspunsul Adrianei. Chiar şi actuala soţie a lui Adrian Mutu, Sandra, i-a transmis un mesaj emoţionant. „La mulţi ani, prinţes-o! Te iubesc„, a fost mesajul copleşitor al Sandrei. „Te iubesc, Adriana! La mulţi ani„, i-a transmis şi Rodica Mutu, bunica sa. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU ADRIANA MUTU ŞI CU SANDRA MUTU ÎN GALERIA FOTO)

Fostul atacant al naționalei României se află la cea de-a 3-a căsnicie, cu Sandra Mutu. El a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos și, per total, are 4 copii. Pe Mario, din prima căsnicie, fetele Adriana și Maya, din relația cu Consuelo, și pe Tiago, din căsnicia actuală, cu Sandra.

Adrian Mutu a povestit că relația cu fiica cea mare, Adriana, s-a „deteriorat” după ce tânăra de 17 ani și-a făcut iubit.

Reclamă
Reclamă

În prezent, Consuelo și cele două fete din căsnicia cu Mutu locuiesc în Republica Dominicană.

„E o relație normală (n.r. – cu Alexandra Dinu). Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel.

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Adrian Mutu a vorbit despre relația cu fiul său, Mario: „Nu sunt toate bune și frumoase

Recent, Adrian Mutu a vorbit și despre cum se înțelege cu fiul cel mare, Mario, în vârstă de 20 de ani.

„Avem o relație normală. Tensionată o parte… Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21 de ani. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una, alta, la 21 de ani, ce poți să faci? Doar nu o să stai la birou. Sau, știu eu, să fie ușă de biserică.

Asta e important. Iar acum, din zi în zi, se maturizează, prinde experiență. Îl simt mai responsabil pe undeva, i-am spus că nu o să învețe niciodată din lucrurile frumoase. Lucrurile adevărate și ceea ce va deveni el ca bărbat vor veni din deciziile proaste și din experiențele greșite.

Din ele o să învețe cu adevărat. Dar sper să învețe. Că de aia sunt făcute. Că dacă nu… Are și el perioade și perioade, ca tot omul. Eu nu cred că în relația dintre un tată tânăr și băiatul lui de 21 de ani e totul perfect.

Noi avem o relație bună nu de când s-a întors în România, ci mai demult. E și el bărbat acum, vede și el lucrurile din alt punct de vedere, cu cât înaintezi în vârstă se dezvoltă și alte…”, a spus Adrian Mutu, pentru sursa citată.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:49

”Cea mai mare amenințare”. Ce au scris jurnaliștii scoțieni despre Daniel Bîrligea, înainte de Rangers-FCSB

14:43

Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român

14:29

Ce cotă poate avea FCSB pentru o victorie cu Rangers, pe Ibrox. Gazdele, favorite certe

14:12

Fernando Alonso va pilota cursa 400 în carieră, la Marele Premiu al Mexicului, live pe AntenaStars şi în AntenaPLAY

14:07

Xavi Hernandez, dorit de Manchester United. Clubul ar fi început negocierile cu fostul antrenor al Barcelonei

13:55

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA

1 Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B 2 VIDEOVezi golul din corner marcat de Ianis Hagi 3 Reacţia scoţienilor după ce Ianis Hagi a marcat din corner sub privirile antrenorului lui Rangers, înainte de meciul cu FCSB 4 Gestul făcut de Istvan Kovacs care i-a „înnebunit” pe Rudiger şi Vinicius. Reacţia imediat a spaniolilor 5 Foto„Adevărul nu a fost spus!” Gerard Pique, discurs vehement la 2 ani după despărţirea de Shakira 6 Darius Olaru, pe lista de transferuri a lui Rangers. Ce au spus scoţienii despre căpitanul de la FCSB: ”Ar putea fi tentat”
Citește și