Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu: „La mulţi ani, dragostea mea!” Imagine rară

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2023, 15:20

Reclamă
Cât de frumoasă este Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu: „La mulţi ani, dragostea mea!” Imagine rară

Adrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare

Instagram Adrian Mutu

Cât de frumoasă este Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu. Adriana este fiica cea mare pe care Adrian Mutu o are din căsnicia cu frumoasa Consuleo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu i-a transmis un mesaj emoţionant fiicei sale în ziua în care aceasta împlineşte 17 ani. Adriana a devenit o adevărată domnişoară şi este de o frumuseţe izbitoare.

Cât de frumoasă este Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu

La mulţi ani, dragostea mea„, a fost mesajul emoţionant pe care Adrian Mutu l-a transmis fiice sale. „Îţi mulţumesc, tată„, a fost răspunsul Adrianei. Chiar şi actuala soţie a lui Adrian Mutu, Sandra, i-a transmis un mesaj emoţionant. „La mulţi ani, prinţes-o! Te iubesc„, a fost mesajul copleşitor al Sandrei. „Te iubesc, Adriana! La mulţi ani„, i-a transmis şi Rodica Mutu, bunica sa. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU ADRIANA MUTU ŞI CU SANDRA MUTU ÎN GALERIA FOTO)

Fostul atacant al naționalei României se află la cea de-a 3-a căsnicie, cu Sandra Mutu. El a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos și, per total, are 4 copii. Pe Mario, din prima căsnicie, fetele Adriana și Maya, din relația cu Consuelo, și pe Tiago, din căsnicia actuală, cu Sandra.

Adrian Mutu a povestit că relația cu fiica cea mare, Adriana, s-a „deteriorat” după ce tânăra de 17 ani și-a făcut iubit.

Reclamă
Reclamă 4

În prezent, Consuelo și cele două fete din căsnicia cu Mutu locuiesc în Republica Dominicană.

„E o relație normală (n.r. – cu Alexandra Dinu). Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel.

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Adrian Mutu a vorbit despre relația cu fiul său, Mario: „Nu sunt toate bune și frumoase

Recent, Adrian Mutu a vorbit și despre cum se înțelege cu fiul cel mare, Mario, în vârstă de 20 de ani.

„Avem o relație normală. Tensionată o parte… Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21 de ani. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una, alta, la 21 de ani, ce poți să faci? Doar nu o să stai la birou. Sau, știu eu, să fie ușă de biserică.

Asta e important. Iar acum, din zi în zi, se maturizează, prinde experiență. Îl simt mai responsabil pe undeva, i-am spus că nu o să învețe niciodată din lucrurile frumoase. Lucrurile adevărate și ceea ce va deveni el ca bărbat vor veni din deciziile proaste și din experiențele greșite.

Din ele o să învețe cu adevărat. Dar sper să învețe. Că de aia sunt făcute. Că dacă nu… Are și el perioade și perioade, ca tot omul. Eu nu cred că în relația dintre un tată tânăr și băiatul lui de 21 de ani e totul perfect.

Noi avem o relație bună nu de când s-a întors în România, ci mai demult. E și el bărbat acum, vede și el lucrurile din alt punct de vedere, cu cât înaintezi în vârstă se dezvoltă și alte…”, a spus Adrian Mutu, pentru sursa citată.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:15

LIVE TEXTCroaţia – Italia 1-0 şi Albania – Spania 0-1. Modric şi-a luat revanşa după penalty-ul ratat şi l-a învins pe Donnarumma

22:49

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

21:49

FCSB s-a distrat în primul amical al verii! Victorie la scor cu o echipă de amatori! Marius Ştefănescu, „dublă” la debut

21:44

Foto„Hai, băieţi! Pentru optimi!” România, ultimul antrenament înaintea plecării la Frankfurt! Mesajul clar al lui Edi Iordănescu

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și