Închide meniul
Foto

Adrian Mutu, dezvăluiri în premieră despre fiul său cel mare, Mario, și iubita acestuia: „Am tot așteptat… E prima oară!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 februarie 2023, 18:02

Adrian Mutu, dezvăluiri în premieră despre fiul său cel mare, Mario, și iubita acestuia: „Am tot așteptat… E prima oară!”

Adrian Mutu a vorbit despre fiul său, Mario

Adrian Mutu a vorbit despre fiul său, Mario / Colaj Hepta, Instagram

Adrian Mutu a făcut dezvăluiri în premieră despre fiul său cel mare, Mario, și iubita acestuia. Antrenorul Rapidului a vorbit pe larg despre relația pe care o are cu băiatul său din prima căsătorie, în vârstă de 20 de ani. Mutu este fericit că Mario a venit în sfârșit în Giulești pentru a-l vedea pe tatăl său la treabă, pe banca tehnică a Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario este fiul cel mare al lui Adrian Mutu, din prima căsnicie a „Briliantului”, cu Alexandra Dinu. Fostul atacant al naționalei României a dezvăluit că are o relație normală cu fiul său, însă uneori aceasta tinde să devină tensionată.

Adrian Mutu, dezvăluiri în premieră despre fiul său cel mare, Mario, și iubita acestuia

Mario Mutu a mers în premieră pe stadionul Giulești, la meciul Rapid – Chindia Târgoviște 2-0, din etapa a 27-a din Liga 1. Tânărul de 21 de ani a fost însoțit de iubita sa, Mara, care este de o frumusețe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO).

Adrian Mutu l-a așteptat multă vreme pe Mario să vină la un meci al Rapidului, iar dorința lui s-a îndeplinit sâmbătă seara.

„Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una, alta”, a spus Adrian Mutu, când a fost întrebat despre relația cu fiul său cel mare.

Reclamă

„Briliantul” i-a transmis tânărului de 20 de ani că doar din greșeli se va maturiza și va evolua ca om.

„E prima oară când Mario vine pe Giulești. A mai fost la meciuri de-ale mele, dar e prima oară când vine pe Giulești. A mai avut niște tentative, dar își mai și schimbă părerea băieții de vârsta lui.

Probabil dacă se joacă sâmbăta, preferă altceva în loc de fotbal. Dar, în fine… Sunt fericit că a venit, normal că sunt fericit. Pentru mine, dar și pentru el. Am tot așteptat… Și-a găsit timp până la urmă să vină pe Giulești. Bine, a venit cu prietena lui, dar a venit.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a vorbit despre relația cu fiul său, Mario: „Nu sunt toate bune și frumoase

Avem o relație normală. Tensionată o parte… Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21 de ani. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una, alta, la 21 de ani, ce poți să faci? Doar nu o să stai la birou. Sau, știu eu, să fie ușă de biserică.

Asta e important. Iar acum, din zi în zi, se maturizează, prinde experiență. Îl simt mai responsabil pe undeva, i-am spus că nu o să învețe niciodată din lucrurile frumoase. Lucrurile adevărate și ceea ce va deveni el ca bărbat vor veni din deciziile proaste și din experiențele greșite.

Din ele o să învețe cu adevărat. Dar sper să învețe. Că de aia sunt făcute. Că dacă nu… Are și el perioade și perioade, ca tot omul. Eu nu cred că în relația dintre un tată tânăr și băiatul lui de 21 de ani e totul perfect.

Noi avem o relație bună nu de când s-a întors în România, ci mai demult. E și el bărbat acum, vede și el lucrurile din alt punct de vedere, cu cât înaintezi în vârstă se dezvoltă și alte…”, a spus Adrian Mutu, pentru fanatik.ro.

Adrian Mutu are 4 copii. „Briliantul” a fost căsătorit prima dată cu Alexandra Dinu, cu care îl are pe Mario. După, el a fost împreună cu Consuelo şi are două fete din acel mariaj, pe Maya şi Adriana. Din 2015, Mutu este alături de Sandra, cu care îl are pe Tiago.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și