Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este femeia care l-a scos din minţi pe Gigi Becali şi l-a făcut pe milionar să aibă un derapaj la adresa ei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 17:57

Reclamă
Cât de frumoasă este femeia care l-a scos din minţi pe Gigi Becali şi l-a făcut pe milionar să aibă un derapaj la adresa ei

Cum arată femeia care l-a scos din minţi pe Gigi Becali şi l-a făcut pe milionar să aibă un derapaj la adresa ei

Gigi Becali / Hepta

Cum arată femeia care l-a scos din minţi pe Gigi Becali şi l-a făcut pe milionar să aibă un derapaj la adresa ei. Florentina Mariana Trandafir a fost în camera VAR la meciul dintre FCSB şi Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a terminat meciul cu FC Botoşani cu doi oameni în minus, după ce arbitrul Cătălin Buşi i-a eliminat pe Nana Antwi şi Darius Olaru, la intervenţia celor din camera VAR.

Cum arată femeia care l-a scos din minţi pe Gigi Becali şi l-a făcut pe milionar să aibă un derapaj la adresa ei

Florentina Trandafir s-a aflat în camera VAR la meciul dintre FCSB şi FC Botoşani, scor 3-2, şi a fost cea care a influenţat deciziile centralului Cătălin Buşi. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU FLORENTINA TRANDAFIR)

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Marianei Trandafir, după FCSB – FC Botoșani

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Florentinei Trandafir, după FCSB – FC Botoșani. Patronul roș-albaștrilor a criticat delegarea Marianei Trandafir în cabina VAR la meciul de pe Arena Națională. Mariana Trandafir l-a chemat de câteva ori la monitor pe centralul Buși, într-un meci cu trei cartonașe roșii.

Patronul FCSB i-a transmis lui Mariana Trandafir să se lase de arbitraj sau să se rezume numai la fotbalul feminin, fiind de părere că aceasta nu avea cum să întoarcă deciziile centralului.

Reclamă

„Arbitrul ăsta mie îmi place foarte mult. Un om extraordinar. Pe fața lui se vede că e om bun. El va ajunge arbitru. E adevărat că speculează faptul că e om bun. Întotdeauna oamenii buni sunt puțin călăriți. Dar Dumnezeu îl va ajuta, el va fi mare arbitru. El, săracul, nu are nicio vină. Are o mică vină, dar se greșește și nu sunt supărat. A fost fault înainte de două ori la Șut, și cu genunchiul în gambă, și cu piciorul îi pune piedică. De vină a fost femeia de la VAR. Nu sunt supărat nici pe aia, că aia e sora mea, se împărtășește în biserică și nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtășesc niciodată. Numai că îi dau un sfat. Vrea să împlinească Dumnezeu dorințele pe care le cere la biserică?

Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze bărbații. Și o va ajuta Dumnezeu, că știe ea la ce mă refer, că ea vine la biserică la noi (n.r. la bază). Dar vezi ce chestiune? Cum să mai apară ea acum acolo? Deși nu e supărat nimeni. Vine femeia la biserică, se împărtășește cu noi, e sora noastră. Asta este, a greșit și ea. Numai că este o greșeală de două ori. Am văzut la Nana.

Bă, ce înseamnă roșu? Înseamnă minge în control. Bă, unde era mingea în control? Mingea era în control la Nana, numai că el a dat lumânare. A atins ăla mingea? Cum era ăla în control? Vine o femeie și zice că e roșu. Bă, esti nebun la cap? Lasă, mă, femeile la femei și bărbații la bărbați. Ați înnebunit cu toții? Lupta la jocuri o arbitrează bărbații, bă, nebunilor. Ea, săraca, nu-și dă seama că n-are voie să intervină peste bărbat”, a declarat Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, la palat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și