Închide meniul

FCSB – FC Botoşani 3-2. Victorie cu nervi! Olaru şi Antwi au fost eliminaţi! Coman, dublă de senzaţie. Cum arată clasamentul

Alex Masgras Publicat: 25 februarie 2024, 21:50

Reclamă
FCSB – FC Botoşani 3-2. Victorie cu nervi! Olaru şi Antwi au fost eliminaţi! Coman, dublă de senzaţie. Cum arată clasamentul

FCSB - FC Botoşani LIVE TEXT

Jucătorii lui FCSB / Profimedia

FCSB – FC Botoşani 3-2. Victorie cu nervi pentru echipa lui Elias Charalambous. Nana Antwi şi Darius Olaru au fost eliminaţi. Florinel Coman a fost eroul echipei lui Charalambous. Coman a reuşit o dublă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat şi s-a distanţat la 10 puncte de Rapid şi de CFR Cluj. Echipa lui Charalambous are 58 de puncte, în timp ce Rapid şi CFR Cluj, principalele contracandidate, au 48 de puncte.

Bucureştenii au deschis scorul în  minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când  Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde. Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48.

Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR. Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Reclamă

LIVE TEXT FCSB – FC Botoşani 3-2

Min. 90+7: FINAL DE MECI. FCSB a câştigat mai greu decât se aştepta partida cu FC Botoşani. 

Min. 90+4: FCSB – FC Botoşani 3-2. Ofosu a marcat cu un voleu de senzaţie.

Min. 90: Darius Olaru a fost eliminat, după o intrare dură la Mouaddib! Cătălin Buşi i-a acordat cartonaşul roşu după ce a analizat faza la VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 81: Schimbări la FCSB! Au ieşit Coman şi Tavi Popescu, au intrat Ovidiu Popescu şi Radaslavescu.

Min. 79: Florinel Coman, scandal cu Celea. Coman şi-a luat de cap un adversar şi, după ce a fost faultat. Cei doi au văzut cartonaşul galben.

Min. 76: FCSB – FC Botoşani 3-1. Florinel Coman a marcat la capătul unui contraatac perfect. Tavi Popescu, pasă de gol.

Min. 71: FCSB – FC Botoşani 2-1. Joyskim Dawa a marcat cu capul din 4 metri. Băluţă i-a pasat decisiv.

Min. 59: Florinel Coman a cerut schimbare, după intrarea lui Kaprof.

Min. 57: Kaprof este eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben! Acesta l-a faultat din spate pe Coman.

Min. 47: FCSB – FC Botoşani 1-1. Margiota a egalat în startul reprizei a doua, la prima atingere de balon. Radunovic a dat pe lângă minge.

Reclamă

Min. 45: Ocazie FCSB! Coman a tras de la marginea careului, dar Ducan a reuşit să respingă în corner.

Min. 25: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Alexandru Băluţă a scăpat singur cu Ducan, dar a fost blocat! Mingea a ajuns la Tavi Popescu, care a tras în bară de la 16 metri.

Min. 18: Nana Antwi este eliminat după o gafă uriaşă. Fundaşul ganez al celor de la FCSB a încercat să degajeze o minge, dar a dat pe lângă şi l-a secerat pe Lopez. Arbitrul i-a acordat, iniţial, cartonaşul galben, dar după consultarea VAR a decis să îi acorde direct cartonaşul roşu.

Min. 10: Ocazie FCSB! Coman a executat un corner de pe partea stângă, dar mingea a lovit bara.

Min. 6: FCSB – FC Botoşani 1-0. Florinel Coman a deschis scorul cu o „scăriţă” de efect! Golul cu numărul 11 marcat de „Mbappe” în acest sezon. Adrian Şut, pasă de geniu.

Min. 1: A început partida.

FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță, Oct. Popescu, Coman
Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

FC Botoșani: Ducan – Dimitrov, Sadiku, Celea, Țigănașu – Filip, Dican, David – Florescu, E. Lopez, Kaprof
Rezerve: Ureche, Miron, Benzar, Șeroni, Petro, Adams, B Crețu, Ofosu, Mouaddib, Fulpă, Margiotta, Mitrov
Antrenor: Bogdan Andone

FCSB vine după două rezultate de egalitate în ultimele trei etape. Formaţia roş-albastră a remizat etapa trecută pe terenul celor de la U Cluj, scor 0-0. De partea cealaltă, FC Botoaşani are o serie de trei meciuri la rând fără înfrângere. Mai întâi a fost victoria cu Poli Iaşi, după care au urmat rezultatele de egalitate cu UTA şi Universitatea Craiova.

FCSB, cu 55 de puncte, este lider în Liga 1, după 26 de etape. FC Botoşani, ultima clasată, are doar 20 de puncte în 26 de partide. Meciul tur dintre FC Botoşani şi FCSB a fost câştigat de echipa lui Elias Charalambous cu 1-0. Unicul marcator al partidei a fost Lixandru.

Elias Charalambous a răbufnit atunci când a fost întrebat de Rapid

Elias Charalambous a răbufnit, atunci când a fost întrebat de Rapid. Antrenorul celor de la FCSB a declarat că nu se teme de nicio echipă, având încredere deplină în jucătorii săi.

De asemenea, Charalambous a subliniat că echipa sa a primit un singur gol, în cele cinci meciuri disputate în 2024 în Liga 1.

„Este întrebarea pe care o primesc în fiecare săptămână. Tuturor le place să vorbească despre celelalte echipe.

După pauza de iarnă, am primit doar un gol, din penalty. Asta arată puterea echipei. Avem cei mai buni jucători, joacă cel mai bun fotbal al lor. Nu sunt îngrijorat. Nu mi-e frică de nimeni, mă uit doar la echipa noastră, şi cu siguranţă adversarele se uită doar la ele”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Întrebat şi despre Vlad Chiricheş, Elias Charalambous a dezvăluit că fundaşul a revenit la antrenamentele FCSB-ului, iar astăzi, în urma ultimei sesiuni de pregătire, se va decide dacă stopperul va fi sau nu pe bancă la duelul cu Botoşani.

„Chiricheş a început să se antreneze cu mingea, se alătură echipei încet-încet. Nu este 100% pregătit, dar cred că este într-o formă bună şi va fi cu noi. Vom vedea azi dacă va putea să joace cu Botoşani. Nu s-a antrenat cu noi ieri, dar sper că va fi în formă azi pentru antrenament”, a mai declarat Charalambous.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și