Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fiica de 21 de ani a lui Gică Popescu. Maria Popescu nu mai locuieşte în România: „Nicăieri nu-i ca acasă!”

Reclamă

Publicat: 13 mai 2023, 19:36

Cât de frumoasă este fiica de 21 de ani a lui Gică Popescu. Maria Popescu nu mai locuieşte în România: „Nicăieri nu-i ca acasă!”

Cât de frumoasă este fiica de 21 de ani a lui Gică Popescu

Maria Popescu este unica fiică a "Baciului" / Colaj Profimediaimages/Instagram

Cât de frumoasă este Maria Popescu, fiica de 21 de ani a lui Gică Popescu. Tânăra surprinde la fiecare apariție pe rețelele sociale. Este studentă în Londra, dar vacanțele și le petrece acasă, alături de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan al Barcelonei are doi copii. Maria este unica fiică a „Baciului”, care se mândrește și cu băiatul său, Nicolas Popescu, care îi calcă pe urme. Puștiul de 20 de ani joacă fotbal și a revenit la Farul după ce și-a reziliat contractul cu FC Voluntari. A jucat 3 minute în acest sezon pentru trupa lui Gică Hagi, care este favorită să câștige titlul de campioană a României.

Cât de frumoasă este Maria Popescu, fiica de 21 de ani a lui Gică Popescu

Maria Popescu a ales să plece din țară și a locuit chiar în orașul în care tatăl ei a scris o pagină de istorie. A stat trei ani în Barcelona și a absolvit Esade Business School, una dintre cele mai prestigioase facultăți de business la nivel mondial. Își continuă studiile în capitala Angliei, acolo unde face un master la Universitatea de Arte.

La începutul acestei luni, Maria s-a întors la Constanța și a sărbătorit, într-un club de fițe, deschiderea sezonului estival. A postat mai multe poze pe contul ei de Instagram și a transmis un mesaj prin care dă de înțeles că vrea să se întoarcă în România după ce își termină masterul. „Nicăieri nu-i ca acasă!„, a scris Maria Popescu.

Maria Popescu este fiica lui Gică Popescu
Maria Popescu este fiica lui Gică Popescu

Ce a făcut fiica lui Gică Popescu, după ce tatăl i-a oferit o sumă lunară infimă în timpul facultăţii

În urmă cu câteva luni, Gică Popescu a povestit ce relaţie a avut cu fiica sa şi ce sacrificii a acceptat Maria să facă. Deşi putea avea tot ce îşi dori, Maria Popescu primea o sumă mică de la tatăl său în fiecare lună pentru a se întreţine. Chiar Gică Popescu a povestit cum a „ţinut-o din scurt” pe Maria.

Reclamă

Uite, fata mea a terminat anul acesta ESADE, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat studiile Dar eu i-am zis «ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și nu o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă. Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa… Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a spus Gică Popescu la gsp.ro.

Gică Popescu a dezvăluit şi un dialog pe care l-a avut cu fiica sa. Deşi a rămas fără replică, Maria a înţeles exact ce a vrut să spună tatăl său.

Reclamă 4 / 0/3

Vrei mai mult? Muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a mai declarat fostul internațional român.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și