Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este iubita golgheterului surpriză al României. Georgiana îşi încântă fanii cu imagini „fierbinţi”

Publicat: 5 noiembrie 2023, 18:11

Reclamă
Cât de frumoasă este iubita golgheterului surpriză al României. Georgiana îşi încântă fanii cu imagini „fierbinţi”

Cât de frumoasă este iubita golgheterului surpriză al României

Aurelian Chiţu este într-o relaţie cu Georgiana Elena / Colaj Instagram

Cât de frumoasă este iubita golgheterului surpriză al României, Aurelian Chiţu. Atacantul în vârstă de 32 de ani trece printr-o formă de senzaţie la FCU Craiova şi este pe punctul de a reuşi cel mai bun sezon al carierei. Tocmai a marcat în derby-ul cu Universitatea Craiova şi a ajuns la 9 goluri stagionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiţu o are mereu alături pe iubita lui, Georgiana Elena, cea care nu a lipsit nici la meciul marilor rivale din Bănie. Tânăra a stat în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” şi s-a bucurat la maximum la golul din minutul 63.

Cât de frumoasă este iubita golgheterului surpriză al României

Aurelian Chiţu a restabilit egalitatea şi s-a bucurat alături de coechipieri. Momentul a fost imortalizat de Georgiana, care a postat imaginile pe Insta Story. La final, a fotografiat tabela.

Georgiana Elena este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). L-a dat peste cap pe golgheterul oltenilor lui Mititelu!

Reclamă

Iubita lui Aurelian Chiţu postează des imagini „fierbinţi” pe reţelele sociale. S-a afişat în destinaţii de lux alături de atacantul cerut la naţionala României de Adrian Mititelu Jr.

Chițu este un jucător de națională. Rețineți ce vă spun, dacă vrem să ne calificăm la Euro avem nevoie de Chițu. Este cel mai în formă jucător din ultimele 12 luni, a marcat 23 de goluri în total. Și nu a înscris niciun gol din penalty, că noi nu primim penalty…„, a declarat fiul lui Adrian Mititelu la fanatik.ro.

Chițu are o cotă de piață de 550.000 de euro. A mai jucat de-a lungul carierei pentru Valenciennes, PAS Giannina, Astra și Daejeon Hana Citizen. Cel mai mult a colaborat cu Hagi la echipa din Constanța.

Reclamă 4 / 0/3

Aurelian Chiţu a fost nemulţumit de arbitraj după derby-ul Craiovei

Marcator în poarta Universităţii Craiova, Chiţu a pus tunurile pe arbitraj după derby-ul din Bănie.

A fost un meci cu încărcătură mare, foarte important pentru noi. Nu neapărat că e un derby, dar e vorba și de poziția din clasament.

Eu cred că meritam să câștigăm, am avut mai multe ocazii mari de a marca. Mai cred că meciul a fost stricat, în loc să dea «roșu» pentru ei, în loc să fie Bancu eliminat, a fost eliminat Padula. Dacă Bancu era eliminat, nu se mai ajungea acolo.

Noi suntem o echipă bună, nu știu care e problema de n-am avut rezultate până acum. Am avut parte de neșansă. În prima repriză trebuia să marcăm, am avut două ocazii incredibile, dar până la urmă este un rezultat pozitiv. Am vorbit mai mult decât trebuia și n-am făcut lucruri pe teren. Trebuie să luăm fiecare meci, să le câștigăm și vom vedea apoi.

Cerințele sunt foarte mari, din păcate noi n-am reușit să facem mai mult, dar e timp. Așa a fost și anul trecut, am avut o serie proastă, iar apoi am avut 11 meciuri în care n-am pierdut”, a declarat Aurelian Chițu la finalul meciului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și