Închide meniul

Universitatea Craiova – FCU Craiova 1-1. Marile rivale s-au încurcat reciproc în derby-ul Băniei! Remiza care adânceşte criza

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 23:10 / Actualizat: 6 noiembrie 2023, 16:19

Reclamă
Universitatea Craiova – FCU Craiova 1-1. Marile rivale s-au încurcat reciproc în derby-ul Băniei! Remiza care adânceşte criza

Universitatea Craiova - FCU Craiova 1-1 LIVE TEXT

Egalitate în derby-ul Băniei / Hepta

Derby-ul Universitatea Craiova – FCU Craiova, scor 1-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Meciul din etapa a 15-a a Ligii 1 a adâncit criza la ambele echipe din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpăţînă a deschis scorul în minutul 29 şi le-a ajutat pe gazde să intre în avantaj la pauză. În minutul 63, Aurelin Chiţu a restabilit egalitatea. Atacantul trupei lui Mititelu a ajuns la 9 goluri şi este cel mai bun marcator al Ligii 1. FCU Craiova a jucat în inefrioritate din minutul 77, după ce Padula a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

S-a terminat 1-1, iar echipa lui Adrian Mititelu a ajuns la şase meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Este pe locul 12! Şi Universitatea Craiova este fără succes de patru partide şi este tot mai departe de îndeplinirea obiectivului. Echipa lui Mihai Rotaru are 23 de puncte, cu 8 mai puţin decât liderul FCSB (care are şi un meci în minus).

Universitatea Craiova – FCU Craiova 1-1

Min. 90+5: Ocazie uriaşă a lui FCU Craiova! Blănuţă a trimis o lovitură de cap sub transversală, dar Laurenţiu Popescu a avut un reflex de zile mari.

Min. 77: Padula a văzut cartonaşul roşu! A fost eliminat după ce i-a cerut lui Radu Petrescu un cartonaş galben pentru un adversar. Primul „galben” îl primise pentru proteste.

Reclamă

Min. 72: S-au încins spiritele în careul Universităţii Craiova. Arbitrul a arătat două cartonaşe galbene.

Min. 69: Bahassa şi-a încercat norocul cu un şut de la distanţă. Nu a putut învinge portarul advers!

Min. 63: Universitatea Craiova – FCU Craiova 1-1! Aurelian Chiţu a primit o centrare perfectă de la Sidibe, iar golgheterul lui Mititelu nu a ratat. A trimis o lovitură de cap de atacant veritabil. Portarul Universităţii nu a avut nicio şansă să intervină.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 54: Alexandru Mitriţă i-a pasat pe culoar lui Andrei Ivan, care a şutat la colţul lung. Mingea a fost respinsă de Gurău în bară, după care l-a lovit tot pe el. FCU Craiova a scăpat fără gol!

Min. 46: A început repriza secundă a derby-ului.

Min. 45: Pauză în Bănie!

Min. 29: Universitatea Craiova – FCU Craiova 1-0! Crețu a avut o incursiune spectaculoasă, a pasat în centrul careului, iar Căpățână a şutat din prima. Gurău nu a avut reacţie!

Min. 21: Răspunsul gazdelor a venit prin Alex Mitriţă. Starul Craiovei lui Rotaru a şutat de la distanţă, dar mingea a „ocolit” vinclul.

Min. 19: Asalt al Craiovei lui Mititelu! Bahassa a şutat de două ori pe spaţiul porţii adverse, dar Popescu a reuşit parade de senzaţie!

Min. 4: FCU are prima ocazie importantă a partidei. Blănuță nu a reuşit să înscrie, execuţia lui fiind respinsă în corner.

Min. 1: A început derby-ul din Bănie!

Reclamă

Update 21.10: Fanii nu au umplut tribunele. Sunt multe locuri care nu au fost ocupate pe stadionul Ion Oblemenco!

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Mateiu, Căpățână – Danciu, A. Ivan, Al. Mitriță

Rezerve: Lazar, Raul Silva, Ndong, Kurtic, Lyes Houri, Roguljic, A. Trică, Koljic, J. Markovic

Antrenor: Corneliu Papură

FCU Craiova: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – Vl. Achim, Van Durmen – Sidibe, A. Chițu, Bahassa – Blănuță

Rezerve: R. Popa, Danny Henriques, Mascarenhas, Dr. Albu, Buta, Vl. Pop, Baeten, Blidar, Ibrahim

Antrenor: Giovanni Costantino

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)
Arbitru: Radu Petrescu (București), A1: Mircea Grigoriu (Bucureşti), A2: Marius Marica (Bistriţa)
Arbitru VAR: Rareș Vidican (Satu Mare). Asistent VAR: Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca)

Înainte de acest duel, cele două echipe vin după victorii în grupele Cupei României. Universitatea Craiova s-a impus în fața celor de la UTA Arad, cu scorul de 1-0, în timp ce FCU Craiova a câștigat duelul cu Zalău, cu același scor.

În ultima etapă a campionatului, ambele echipe au fost învinse. Universitatea Craiova a pierdut duelul cu Rapid, în Giulești, scor 0-2, în timp ce FCU Craiova a fost învinsă de UTA Arad, cu scorul de 2-3.

Ultima întâlnire din campionat, dintre cele două echipe, a avut loc în luna decembrie a anului trecut. Atunci, partida de pe stadionul „Ion Oblemenco” s-a încheiat cu victoria echipei lui Adrian Mititelu, scor 2-0.

„Fierbe” Bănia înainte de derby-ul „de risc maxim”

Din informaţiile AS.ro, ambele galerii au decis să plece spre stadion din acelaşi loc, mai exact Centrul Vechi din Craiova. Prin urmare, riscul de a se lăsa cu scandal este uriaş. Un efectiv uriaş de jandarmi şi poliţişti va fi pe străzile din Bănie.

„Primăria Municipiului Craiova anunţă că pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele UNIVERSITATEA CRAIOVA şi FCU 1948, care va avea loc, în ziua de 04.11.2023, pe Stadionul Ion Oblemenco, vor fi instituite restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum.

Astfel, în ziua de 04.11.2023, intervalul orar 19:00 – 24:00, se va restricţiona circulaţia rutieră după cum urmeză:

– bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu până la intersecţia cu str. Râului;
– str. Ecaterina Teodoroiu, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Bucovăț până la intersecția cu str. Câmpia Islaz;

De asemenea, în ziua de 04.11.2023, intervalul orar 22:30 – 23:45, se va restricționa circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

– bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către str. Râului;
– str. Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă;
– str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

Traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente.

Pe timpul desfășurării partidei de fotbal, între orele 21:30 – 23:15, circulația vehiculelor și a pietonilor în zona stadionului Ion Oblemenco se va desfășura normal.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru autovehiculele care deţin un tichet de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor care vor transmite evenimentul.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite”, se arată în comunicatul Primăriei Craiova.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și